Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis βρε μπαγασα....ελα να στις βγαλω εγω αμα δεν μπορεις...! Ευχαριστω πολυ Βασιλη, θα δοκιμασω και σημερα και αν δεν τα καταφερω.......κερναω καφε......
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Ευχαριστω πολυ Βασιλη, θα δοκιμασω και σημερα και αν δεν τα καταφερω.......κερναω καφε...... αν ειναι το ιδιο με το δικο μου......κ χωρις καφε το βγαζω..... αν θελει ... σκεψη...ενα καφεδακι θα το πιω......!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis αν ειναι το ιδιο με το δικο μου......κ χωρις καφε το βγαζω..... αν θελει ... σκεψη...ενα καφεδακι θα το πιω......! Ξεκινα....παρε την Συζηγο και το μοντελο!!!! και ελατε για καφε.......τωρα.....
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Ξεκινα....παρε την Συζηγο και το μοντελο!!!! και ελατε για καφε.......τωρα..... Βασιλη......ισχυει η προσκληση....αμα θελετε ελατε για καφεδακι....
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Βασιλη......ισχυει η προσκληση....αμα θελετε ελατε για καφεδακι.... ευτυχως που σουν δινουν τα λινκ και γλυτωνεις και τον καφε και τα εργατικα
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Βασιλη......ισχυει η προσκληση....αμα θελετε ελατε για καφεδακι.... γιαννο....πριν 10΄ μπηκα απο την δουλεια..... να σαι καλα...θα το κανονισουμε παντως.....
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Ευχαριστω πολυ Βασιλη, θα δοκιμασω και σημερα και αν δεν τα καταφερω.......κερναω καφε...... προσεχε μην ανατιναχτεις
Αρχικό μήνυμα απο sokinm3 προσεχε μην ανατιναχτεις την θες την προσπεραση....την τραβαει ο οργανισμος σου!!!!!!
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ