Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 40

Θέμα: Να γινει η αλλαγη?

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

το slk200 το προηγούμενο και μάλιστα το fl είναι νομίζω το πιο όμορφο αυτοκίνητο στα λεφτά του - κυβικά του. Πολλές φορές μετάνιωσα που δεν το πήρα, μοναδικό μειονέκτημα ότι έχει βρωμίσει ο τόπος από αυτά. Φυσικά μπορεί στο μέλλον να φορολογηθεί και αυτό.. ποιος ξέρει το μέλλον..
    Δεν υπάρχει ελπίδα

2. The Following User Says Thank You to 3enyxtis For This Useful Post:

Ptboul (21-12-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παρε SLK, με τιμονι χαλια, ηλεκτρονικα που δεν βγαινουν εντελως off..

Rides
    0

Προεπιλογή

το slk ειναι πανευκολο στην οδηγηση ,μπορεις σε λιομενο να κανεις παντιλικακια χωρις να φοβασαι αφου ειναι ελεγχομενη κατασταση και με ασφαλεια.1100 για 320 ποτε ρε παιδια.απο εγωισμο μονο μπορεις να το κυκλοφορεις.κοιτα τα extra. υπαρχουν διαφορες δεκαδων χιλιαδων ευρω και μονο αν δειξεις αγγελια μπορω να σου πω τι λειπει.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το σοβαρότερο μειονέκτημα του SLK είναι ότι είναι διθέσιο. Δεν ξέρω αν έχεις ζήσει με διθέσιο, αλλά είναι περιορισμός. Δεν είναι και διασκεδαστικό να πεις το προσπερνάω...

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doctore Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το σοβαρότερο μειονέκτημα του SLK είναι ότι είναι διθέσιο. Δεν ξέρω αν έχεις ζήσει με διθέσιο, αλλά είναι περιορισμός. Δεν είναι και διασκεδαστικό να πεις το προσπερνάω...
    Tόσα χρόνια ζούμε με 2θέσιο και είναι μια χαρά άνετο....

Υ.Γ: Για εμένα μόνο... χαχα
    Detailing Madness

Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπον,κατ αρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας..
    Φυσικα και απολαμβανω την οδηγικη συμπεριφορα του bmw μου, που χωρις να βαζει φωτια στην ασφαλτο σε αφηνει να βγαζεις γουστα.Τοσο στα μεγαρα οσο και σε επαρχιακα στροφιλικια(ακομα και λιμανακια) το εχω καταευχαριστηθει.Ωστοσο,με εχει κουρασει το γεγονος οτι εχω αλλαξει εις διπλουν ολους τους πολλαπλασιαστες,μπεκ,μπουζ ι και ακομα βλεπω μπροστα μου κομπιασματα και το μαμημενο κιτρινο λαμπακι στο καντραν.Θεμα συντηρησης-τεκμηριου δεν υπαρχει,αλλα δεν μπορω να μην πω οτι δεν αισθανομαι και λιγο ******ς οντας κατοχος διλητρου,αν και για αυτο φυσικα δε φταει το αμαξι ή η bmw.
    Σημερα οδηγησα το slk,με ολα τα καλουδια πανω(airscarf,brabus kit με φωτιζομενα spoilers κτλ),και κατεληξα οτι αυτο το αμαξι απλα δε κανει για μενα..Δεν πλησιαζει σε αισθηση ουτε το ε92,ουτε καν το προηγουμενο μου 4κυλινδρο ε46.Καλο χρυσο αλλα δε μου κανει.Η αισθηση που μου αφησε ειναι ιδια με ενα a-class(στο θεμα τιμονι-κιβωτιο)απλα εδω εχουμε το σουλουπι του roadster.To esp βγαινει εντελως off μεσω του κρυφου μενου και με απαραιτητη προυποθεση να ειναι και το ΑΒS off,ωστοσο το εν λογω αμαξι δεν με εφτιαξε ποτε για να το σκισω..Ειναι οτι πρεπει για να πας στη δουλεια σου η το ταξιδι σου,ατσαλακωτος, και με στυλ αλλα ως εκει.
    Το γκαζι του ειναι αρκετα ικανοποιητηικο,δε του λειπει η δυναμη,αλλα του λειπουν..
    Πραγματικα δεν εχω αποφασισει τι θα κανω..Η καρδια λεει μοναχο αλλα η λογικη στουτγκαρδη..
    Ιδωμεν

8. The Following 3 Users Say Thank You to JuNiOr_ For This Useful Post:

120ie87 (21-12-11), Ptboul (22-12-11), zaharias (21-12-11)

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολύ καλή περιγραφή... ευχαριστούμε φίλε!

(φανταστείτε πόση δουλειά έχει κάνει η bmw για να είναι ένα τετραθέσιο σεντάν καλύτερα στημένο και οδηγοκεντρικό από "roadster" άλλης εταιρείας...)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για Ε92 coupe μιλάει ο φίλος..
    Detailing Madness

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JuNiOr_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπον,κατ αρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας..
    Φυσικα και απολαμβανω την οδηγικη συμπεριφορα του bmw μου, που χωρις να βαζει φωτια στην ασφαλτο σε αφηνει να βγαζεις γουστα.Τοσο στα μεγαρα οσο και σε επαρχιακα στροφιλικια(ακομα και λιμανακια) το εχω καταευχαριστηθει.Ωστοσο,με εχει κουρασει το γεγονος οτι εχω αλλαξει εις διπλουν ολους τους πολλαπλασιαστες,μπεκ,μπουζ ι και ακομα βλεπω μπροστα μου κομπιασματα και το μαμημενο κιτρινο λαμπακι στο καντραν.Θεμα συντηρησης-τεκμηριου δεν υπαρχει,αλλα δεν μπορω να μην πω οτι δεν αισθανομαι και λιγο ******ς οντας κατοχος διλητρου,αν και για αυτο φυσικα δε φταει το αμαξι ή η bmw.
    Σημερα οδηγησα το slk,με ολα τα καλουδια πανω(airscarf,brabus kit με φωτιζομενα spoilers κτλ),και κατεληξα οτι αυτο το αμαξι απλα δε κανει για μενα..Δεν πλησιαζει σε αισθηση ουτε το ε92,ουτε καν το προηγουμενο μου 4κυλινδρο ε46.Καλο χρυσο αλλα δε μου κανει.Η αισθηση που μου αφησε ειναι ιδια με ενα a-class(στο θεμα τιμονι-κιβωτιο)απλα εδω εχουμε το σουλουπι του roadster.To esp βγαινει εντελως off μεσω του κρυφου μενου και με απαραιτητη προυποθεση να ειναι και το ΑΒS off,ωστοσο το εν λογω αμαξι δεν με εφτιαξε ποτε για να το σκισω..Ειναι οτι πρεπει για να πας στη δουλεια σου η το ταξιδι σου,ατσαλακωτος, και με στυλ αλλα ως εκει.
    Το γκαζι του ειναι αρκετα ικανοποιητηικο,δε του λειπει η δυναμη,αλλα του λειπουν..
    Πραγματικα δεν εχω αποφασισει τι θα κανω..Η καρδια λεει μοναχο αλλα η λογικη στουτγκαρδη..
    Ιδωμεν
    Δεν ειναι να παιζεις με το ABS..
    Το SLK δεν ειναι αμαξι για να το ευχαριστηθεις και να το ξεζουμισεις, ειναι για μπουζουκια, καφετεριες και ξεσκεπαστη χαλαρη βολτα.

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλες οι μερτσες αλλα οταν πας για σερβις σε βλεπουν σα μπισκοτολουκουμο τα συνεργεία!!! !!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP