αν είναι να εμπλακείς σε τροχαίο, και μάλιστα θανατηφόρο γιώργη μου, την έχεις π@@τσίσει έτσι και αλλιώς.
πρώτον γιατί στην μία περίπτωση χτύπα ξύλο ο νεκρός μπορεί να είσαι εσύ, οπότε δεν νομίζω να μπορούν να σου κάνουν κάτι χειρότερο απο την τύχη σου, και δεύτερον αν είσαι ο τυχερός και ζήσεις, θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις γενικώς για την υπόλοιπη ζωή σου...
τέλος πάντων, πιστεύω πως μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, και πατάμε το γκάζι εκεί που πρέπει, και όχι σαν ηλίθιοι 18χρονοι που κυνηγάνε την τύχη τους...
αν ο διάολος τώρα είναι να το σπάσει το ποδάρι του, γμσ τα κολλητέ...
με το κόμπακτ πάντως που πέρασα ένα πολύ γερό στούκο, και μάλιστα χαλκιδική, όλα έγιναν τυπικότατα...
γενικώς επειδή το έχω περάσει αυτό το στάδιο της αδήλωτης μετατροπής, μπορώ να πώ πως πάντα γμτ μπελά του, έχεις αυτή την ανησυχία για το ότι το αμάξι δεν είναι νόμιμο.
έτσι όμως που τα έχουν κάνει οι αληταράδες, πολύ άνετα τους έγραφα στον @@ μου κυκλοφορώντας με κάναν άσσο με ν10 απο κάτω αδήλωτο.
δε πα να γ@μηθούν και αυτοί και οι νόμοι τους λέω'γω???ας μάθουν να τους σέβονται αυτοί οι κλεφταράδες πρώτα, και μετά ας κρίνουν και όλους τους υπολοίπους.
απο τότε που θυμάμαι την οικογένεια μου, όλο γ@μησιάτικα πληρώνει στο μπουρδέλο τους που το λένε και κράτος.
του το γ@μησα το θρεντ του ανθρώπου...σόρυ, και δεν ξαναβγαίνω οφ.![]()

Απάντηση με παράθεση