Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 18

Θέμα: [E46] φουλ μετατροπη m3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Συμφωνω με ολους..
    Πλεον.. και καποιοι που εχουν χρηματα.. σου λεει αντε και το πηρα (το γνησιο) τωρα που εχουν πεσει οι τιμες.. Τα τελη ΕΧΩ να τα πληρωσω.. αλλα επειδη ειναι αρκετα ΚΑΙ γ@μησι@τικ@, σου λεει, μετατροπη.. γιατι να τους τα δινω..
    Θα παρουν οι μετατροπες τα υψη παλι μου φαινεται..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

2. The Following 2 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

BILL007 (19-12-11), nikos valvetronic (19-12-11)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Smile .....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνω με ολους..
    Πλεον.. και καποιοι που εχουν χρηματα.. σου λεει αντε και το πηρα (το γνησιο) τωρα που εχουν πεσει οι τιμες.. Τα τελη ΕΧΩ να τα πληρωσω.. αλλα επειδη ειναι αρκετα ΚΑΙ γ@μησι@τικ@, σου λεει, μετατροπη.. γιατι να τους τα δινω..
    Θα παρουν οι μετατροπες τα υψη παλι μου φαινεται..
    Νομιζω οτι πλεον πολλοι στρεφονται σε αλλες μαρκες αυτοκινητων αν δεν θελουνε να ρισκαρουνε με μετατροπη αδηλωτο.

Με ρωταγε ενας φιλος αν θα επαιρνα Μ5 Ε39 αδηλωτο φουλ μετατροπη σε τιμη σκοτωμα (κατω απο 10χιλ) και του ειπα σαφως και οχι.

Με ολα οσα τραβαμε στο κεφαλι μας ολοι μας δεν πρεπει να εχεις ενα αμαξι που σε μια βολτα χαλαρωτικη ΟΤΑΝ θα το βγαζεις ,να σε αγχωνει....απο αυτο και μονο δεν θα επαιρνα μετατροπη αδηλωτη ποτε.Καποιοι φιλοι μου το κανουνε,ΕΓΩ δεν θελω να εχω ΚΑΙ αυτο στο κεφαλι μου.......

Ειχα γνησια ///Μ και μετατροπες ///Μ-δηλωμενες νομιμα,ποτε δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα σαν αμαξια (αυτα που λεγονται για τις μετατροπες) αλλα ειχα ησυχο το κεφαλι μου και οταν παταγα το γκαζι και ρισκαρα, ποτε δεν ειχα στην ακρη του μυαλου μου ''εχω αδηλωτο κτλ''.......
    insane in the ///Midbrain

4. The Following 3 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Civileng (19-12-11), ghost-rider (19-12-11), zaharias (19-12-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP