καλημερα θα ηθελα να μου πουν οσοι γνωριζουν σχετικα με φουλ μετατροπη απο 316ci e46 σε m3 e46 και οταν εννοω φουλ,εννοω μεχρι και σαλονι.Θα ηθελα να μαθω τιμες σχετικα με αυτο. ευχαριστω
καλημερα θα ηθελα να μου πουν οσοι γνωριζουν σχετικα με φουλ μετατροπη απο 316ci e46 σε m3 e46 και οταν εννοω φουλ,εννοω μεχρι και σαλονι.Θα ηθελα να μαθω τιμες σχετικα με αυτο. ευχαριστω
πέρα απο τις τιμές,το μόνο σίγουρο είναι οτι με τα λεφτά που θα δώσεις για να κάνεις πλέον μια τέτοια μετατροπή αγοράζεις ένα έτοιμο είτε είναι γνήσιο ή μετατροπή.![]()
Ότι σου είπαν παραπάνω . Επιπλέον είναι πολύ σχετικό το πόσο θα βρεις τα πράγματα. Υπάρχει σαλόνι με 1000ευρω σε πολυ μέτρια κατάσταση, υπάρχει και με 2000 λουλούδι. Το ίδιο και στα μηχανικά. Απο κλεμμένα μέχρι ότι θές.
BILL007 (19-12-11)
7 χιλιαρικα κομπλέ για μια σουπερ ευκαιρία
σουπερ ευκαιριες ομως δεν υπαρχουν
φιλε το δινεις ανταλλαγη και παιρνεις τζαμπα Μ3 το σηματακι σου (316) αξιζει περισσοτερο πια...
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
BILL007 (19-12-11), Samaro (19-12-11), super duper (19-12-11)
πιστεύω πως αν υπάρχει χρήμα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, δεν αξίζει το γνήσιο...τρίχες κατσαρές είναι πια αυτές.
παλιά και εγώ έλεγα τιιιιιιιι τρομπέτο Μ3???άσε ρε φίλε...τώρα? μέγας μλκς αισθάνομαι που το έχω.
1600 δηλωμένο, και γ@μ@ τους την μάνα τους ******ες. δεν αξίζει το γνήσιο...
sympether with chiefτης