καλη διαμονη, αλλα καροτακι και μωρο δεν τα βαζουμε στο subway της ΝΥ...
ταξακι... οι διαδρομες ειναι κοντινες, η νοικιαζεις ενα μικρο αυτοκινητο, πιο φτηνα θα σου στοιχισει
το Brooklyn δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο τωτα...
καλη διαμονη, αλλα καροτακι και μωρο δεν τα βαζουμε στο subway της ΝΥ...
ταξακι... οι διαδρομες ειναι κοντινες, η νοικιαζεις ενα μικρο αυτοκινητο, πιο φτηνα θα σου στοιχισει
το Brooklyn δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο τωτα...
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Στο Brooklyn είναι το σπίτι που μένω,είναι μόνο γειτονιές εκεί δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον αλλα είναι ήσυχα τουλάχιστον,καμία σχέση με το κέντρο που εμένα τις προηγούμενες χρονιές.
Θα βάλω και εγώ κάποιες φωτός όταν γυρίσω.
Αααα παρεμπιπτόντως το iPhone είναι πανάκριβο στην ΝΥ δεν το περίμενα και ήθελα να αγοράσω ένα.
Δεν εισαι στη καταλληλη γειτονεια.... ζητησε τους να σε πανε στους δρομους που ειναι ολο Ιταλοι, ... υπαρχει η βεντετα μεταξυ τους και ο καθενας προσπαθει να στολισει kαλυτερα το σπιτι του απο το γειτονα.... , επισης το Botanical Garden στο Brooklyn, στη Μαρινα στο Shore Road.... στο Bayridge που ειναι η τελεια μιξη Ελληνων και Ιταλων....
Μου φαινεται δεν εχεις σωστο ξεναγο.....και δεν τα ξερει καλα.....
Park Avenue, Madison Ave, 5th Avenue....
Δαιφωνω μαζι σου..... καθε χρονο και καλυτερα!!!!!!!!
Οσο για το iphone εινaι πιο φτηνο εδω, αν το θες ξεκλειδωτο..... και θυμησου... πληρωσεις σε $$$$$$$ οχι σε ευρω.......
να περασεις καλα.....![]()
Ελένη δεν είμαι εδώ για τα Χριστούγεννα,είναι ενδιάμεσους σταθμός η ΝΥ στο ταξίδι μου.
Εννοώ ότι είναι καλύτερα στο Brooklyn από άλλες χρονιές όσον αφορά την φασαρία το βράδυ γιατί παλιότερα εμένα στην 55 και Lexington και εσύ ξέρεις πολύ καλά τον χαμό που γίνεται εκει
Ξεναγό δυστυχώς δεν έχω καθόλου αλλα στην park και τις άλλες λεωφόρους περπάτησα είδη και στο Rockefeller center επίσης.θα δώ περισσότερα όταν γυρίσω απο την πρώτη του μήνα.
$800 το 4s και $650 το 4 ξεκλειδωμενα απο το λίγο που έψαξα, θα το ψάξω πιο πολύ όμως.
by the way Thanks.
Βγάζεις ωραίες φωτογραφιες![]()
Eleni (23-12-11)
εδω θα πρεπει να ξερεις οτι την αλλη μερα της Πρωτοχρονιας .... ολα τα ξεστολιζουν, επειδη φετος ειναι Κυριακη, θα εχεις την ευκαιρια να τα δεις την Δευτερα.....
Οσο για το iphone, να πα μονο σε apple store, ερωτησα για ξεκλειδωτο αλλα μου ειπαν μονο με παραγγελια.
iPhone unlocked and contract-free
- 16GB2 $649.00 Ships: 1-2 weeks
- 32GB2 $749.00 Ships: 1-2 weeks
- 64GB2 $849.00 Ships: 1-2 weeks
race850i (25-12-11)
Πριν κάτι χρόνια στο 3G,αμα ήσουν αμερικανός και έκανες συμβόλαιο (2ετές) σου ερχόταν σχεδόν δωρεάν στα 100$
Επίσης θυμάμαι ότι μια εταιρία στην αρχή είχε πάρει τα αποκλειστικά δικαιώματα και συσκευές bulk ήταν ελάχιστες και μονόδρομος το συμβόλαιο.
Τι κάθομαι και θυμάμαι και εγω τώρα...![]()