gnx (17-12-11)
Οχι, ειναι στο Χαλάνδρι.
gnx (17-12-11)
Προεδρε,προχθες εκανα και εγω τον φωτογραφο!!!!
Σε πλυντηριο αυτοκινητων......μια εικονα χιλιες λεξεις:
τα δεξια πατακια ειναι απο Νισσαν κασκαϊ,δηλ.σχετικα καινουριο οχημα.....ελπιζω οτι μπορειτε να ζουμαρετε στις τρυπες....
....σε κουβεντα που ειχα με τον ιδιοκτητη του πλυντηριου,μου ελεγε οτι δεν εχω δει τιποτε!!!!....εχει δει τραγικα παρατημενα οχηματα που οι ιδιοκτητες τους τα κυκλοφορουν κανονικα και μου ελεγε χαρακτηριστικα "τα παιδακια τους δεν τα λυπουνται???τοση βρωμα μεσα μιλαμε!!!!"
ΥΣ.εκει παω μονο το φορτηγακι μου για πλυσιμο....
Να βγάλω και εγω φωτό από κάτι διαμερίσματα που έχω απούλητα , να τα ξαναβγάλω σε ένα χρόνο και μετά σε δυο ... Όχι τίποτε άλλο, αλλά μπάς και φύγουν. Αχαχαχαχα
Πέρα απο την πλάκα , η αγορά κάθισε για τα καλά. Στην αρχή φαινόταν ως μια καλή ευκαιρία να ξεσκαρτάρει το τοπίο ,να φαληρισουν οι αεριτζήδες , να πέσουν τα παράλογα ενοίκια ( συνέταιροι ) στα καταστήματα , να ξαναμιλησει λίγο το μετρητό να να να να.
Τώρα όμως βγήκε εκτός ελέγχου. Πραγματικά σκέφτομαι πως θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για μια πληθώρα ανθρώπων που δραστηριοποιουνταν γύρω από την οικοδομή.(αυτούς ξέρω αυτούς λέω).και πόσοι άλλοι που δεν τους γνωρίζω.
Δεν έχω λόγια , εύχομαι να έρθει κάτι καλύτερο.
Που να δεις Αρη Saab στα ορια δημοσιου κινδυνου.
Και καλα αυτοι...εμεις που κυκλοφορουμε γυρω τους?
Οσοι κυκλοφορειτε με μηχανακι καντε το εξης τεστ,κοιταχτε στα κοντερ των αυτκινητων στην κινηση ποσα απο αυτα εχουν αναμενο "check engine".
Κατα την γνωμη μου αυτη την στιγμη στην Ελλαδα πανω απο τα μισα αυτοκινητα που κυκλοφορουν στους δρομους εχουν επικινδυνα προβληματα.
Πολλα δε απο τα οποια δεν ειναι καν ασφαλισμενα!!!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Τα πατακια που ειδα απο κοντα ειναι τρυπια απο καιρο!!!...λογικα εχει τρυπησει και η επενδυση,μη σας πω και το πατωμα!!!!
....ενταξη,το αγνωστο,αλλα το Κασκαϊ???....εκτος εαν ειναι στα προθυρα της κατασχεσης.....εκει τα παρατας ολα....
αυτο ειναι πανω απο 2 χρονια κλειστο.
katsaraios (17-12-11)
Τώρα το πήρα χαμπάρι που ήμουν με τα πόδια.![]()
katsaraios (17-12-11)