Ακόμα μια τιμούλα
https://www.ttints.co.uk/store/index.php
λοιπον παιδια καλησπερα ειμαι φανταρος και δεν εχω προσβαση σε νετ..
ο φιλος μου θα τα φερει σε 25 μερες περιπου 100 κοματια του ειπα να μου πει τιμι αυριο για
ομοδικη αγορα!! για εμας!!! οποτε αυριο θα ποσταρο λεπτομεριες ακριβως!!!
και απο οτι μου ειπε αυτα που εφερε ειναι τα βελτιωμενα με το navi το καλο!!
και κατι ακομα διαφορες!! οποτε με το που μου πει τιμή. θα σας πω!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 11-02-10 στις 00:17
Θα περιμένουμε νέα σου και πες μας που είναι, μήπως και μπορέσουμε να το δούμε και από κοντά.Αντε και καλός φαντάρος...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
φιλε sierra zito sgnwmi κιολας που με ειχες παρει και μετα δεν σε πειρα πισω αλλα εχασα το κιν. σου στηλε μου το με Π.Μ εαν θες να σε παρω να σου πω!!
καλησπερα παιδια τωρα ειδα το φιλο μου και μου ειπε
τιμες για 5 κοματια 760ε κομπλε με 2 χρονια εγγυηση
και 3 χρονια αναβαθμίσεις στους χαρτες για οποιαδηποτε πληροφορια να
στείλω το τηλ. του παιδιου να ρωτησετε..και να το δειτε κιολας!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 18-02-10 στις 17:19
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα με πήρε ένας γνωστός και μου είπε ότι φίλος του ηλεκτρολόγος (έχει Ε46) έβαλε αυτό:
https://cgi.ebay.de/BMW-3er-E46-Navig...item3ca8cb2f5e, και εαν θέλω να πάω να το δω. Πήγα λοιπόν να το δω και να τσεκάρω και τα προβλήματα που ακούμαι.Λοιπόν έχουμε και λέμε:tv με πεντακάθαρη εικόνα, navi igo, ράδιο πεντακάθαρο χωρίς παράσιτα, όπως ακούστηκε, 2 usb και 1 ipod, blutooth, κάμερα όπισθεν πεντακάθαρη,μενου με εικονίδια με ευκολεία στη χρήση, συνεργασία με τα κουμπιά του τιμονιού. Εγγύηση 2 χρόνια και 3 χρόνια εναβάθμιση χαρτών. Τιμή 740 ευρώ τα 10 τεμάχια + 50 ευρώ τοποθέτηση.Και τώρα πέστε μου μας κλέβουν ή όχι; Εγώ προτείνω αυτό που είπε ο mitsos chania, δηλαδή 470 ευρώ και να παραγκείλουμαι όπως λέει ο mitsos και να πάμε στο ηλεκτρολόγο τον φιλο μου να μας το τοποθετήση με 50 ευρώ και να είμαι και εγώ εκεί σε όλους. Εάν θέλετε ακούω τις γνώμες σας...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sierra : 19-02-10 στις 22:15
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...