Φάνη, μη βάλεις τίποτα. Ήδη έχεις βάλει αρκετά πραγματάκια εξωτερικά. Μην παραφορτώσεις ένα αυτοκίνητο που είναι τόσο όμορφο και χωρίς καμία προσθήκη.
Φάνη, μη βάλεις τίποτα. Ήδη έχεις βάλει αρκετά πραγματάκια εξωτερικά. Μην παραφορτώσεις ένα αυτοκίνητο που είναι τόσο όμορφο και χωρίς καμία προσθήκη.
Aero...Για να κλείσει το πακέτο...![]()
Για ανευ ή aero σκεφτομουν..
BILL007 (17-12-11)
Eπίσης τώρα είδα και το alpina και έκανα το edit που ζήτησες...Πολύ καλό επίσης...
Στο Ζ4 αυτό,το πράγμα που με χάλαγε πάντα ήταν ο κώλος του.Πολύ καμπύλη σε λίγο χώρο για το τίποτα,με αποτέλεσμα παραφωνία.Ευτυχώς στο καινούργιο το είδαν και το διόρθωσαν.
Με το aero ή το alpina διορθώνονται τα πράγματα σε τρομερό βαθμό κατα τη γνώμη μου.
Τα υπόλοιπα,είναι too much με πάρα πολλές γωνίες και εξογκώματα...
Οπως ειναι κριμα ειναι φτερουγες και αλλα.Πεταμενα λεφτα
Τιποτε. Ουτε χαρντοπ. Ροντστερ = υφασμα κουκουλα. Τελος
Εδω είσαι...Παίρνεις μια ιμιτατιον look aero και δεν σου κοστίζει μια περιουσία https://www.ebay.com/itm/03-04-05-06...item41601eebe2
Aμα αλλάξεις γνώμη την ξηλώνεις χωρίς φόβο και πάθος...![]()
και εγω φανη ηθελα να βαλω την "σνιτζελ" αλλα μετα το ξανασκεφτηκα.....οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω το Ζ εχει ωραιο τελειωμα (σε οσους το εχω πει για να την μπαξω αυτο μου ειπαν οτι εχει ωραιο τελειωμα ασ'το οπως ειναι).... για εμενα μονο η "σνιτζελ" αξιζει οι αλλες δεν μου αρεσουν...αλλα και παλι δεν ξερω αν θα την εβαζα.....
παντως εριξα ψηφο στην "σνιτζελ" γιατι ξερω οτι εσυ δεν θα το αφησεις ετσι και κατι θα πεταξεις Απανω......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwstakhs_Z4 : 17-12-11 στις 15:02