-
Ενα τηλεφωνο στην Αthens Car επισημο ντηλερ BMW στη λ.βουλιαγμενης μπορει να αποδειξει ποσα Χ6 35ι και 50ι και 3.0sd εχουν προγραμμα απο Speed & Style χωρις προβληματα.
Υπαρχουν κι αλλοι επισημοι ντηλερ που συνεργαζομαστε χωρις κανενα προβλημα.
Το οτι ενας ατυχος πελατης δεν εμεινε ευχαριστημενος γιατι το αυτοκινητο του ειχε προβλημα πραγματικα λυπαμαι.Σιγουρα εδω και η ιδια η BMW εχει δυσαρεστημενους πελατες.
Αμφιβαλλω αν θα ικανοποιηθεις καποτε με τα γκαζια του Χ6 οποτε συντομα σου ευχομαι να βρεθεις μ ενα πολυ πιο γρηγορο αυτοκινητο οχι turbo που να τελικωνει ατελειωτα ωστε να ταιριαζει στον τροπο οδηγησης που εσυ ο ιδιος εχεις περιγραψει.
Καλη συνεχεια.
-
-
Δεν αντιλέγω σίγουρα έχεις φτιάξει και καλές βελτιώσεις.
Δε νομίζω όμως ότι έκανες κάτι καλύτερο σε αυτούς.
Το θέμα είναι τη ζητάνε από το αυτοκίνητο τους και αν το έχουν ζορίσει καθόλου γιατί αν το πάνε χαλαρά δεν υπάρχει περίπτωση να τους βγάλει κάτι στο στάδιο που τα βελτιώνεις ( + 20 ΗΡ το πολύ )
Από το αμάξι μου ήμουν πολύ ευχαριστημένος μέχρι που το ανάλαβες.
Μια με την κακή τοποθέτηση που έγινε στις μπούκες τις εξάτμισης και φυσικά με το πρόγραμμα.
Επίσης να σου ξανά υπενθυμίσω ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ( όπως θέλεις να λες για ευνόητους λόγους ) απλά υπάρχει δυσλειτουργία από τα προγράμματα που έχεις βάλει πάνω.
Δεν είναι το μόνο αυτοκίνητο που είχα με TURBO και φυσικά κάποια από τα προηγούμενα τα είχα προχωρήσει σε ποιο ακραίες βελτιώσεις χωρίς προβλήματα.
Να είσαι σίγουρος ότι τη λύση θα τη βρω ( έχει δρομολογηθεί η τοποθέτηση του νέου προγράμματος από μεγάλο και αξιόπιστο βελτιωτή ) και θα το μάθεις.
Περίμενα από εσένα μια ποιο σωστή αντιμετώπιση σε έναν πελάτη που σου άφησε αρκετά χρήματα.
Θα μπορούσες να βγεις και να παραδεχτείς το λάθος σου και όχι να κάθεσαι και να γράφεις ότι ΅Ά το ότι ένας άτυχος πελάτης δεν έμεινε ευχαριστημένος γιατί το αυτοκίνητο του είχε πρόβλημαΆΆ
Εγώ λυπάμαι
Καλή συνέχεια και σ΄εσένα ( μιας και τώρα έμαθες τη δεν πρέπει να κάνουμε στα Χ6 )
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη konstadas : 08-02-10 στις 14:01
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP