Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Stathis εχει χαλασει το πεΪστ θα τα κανει μονο κοπυ..
Αρχικό μήνυμα απο aristent WOW φανταζομαι η Χαρλεϋ θα ωχριουν μπροστα της σε ηχο!!! τους μαμαει τη μαμα ρε τη γριούλα στροφές θα τραβάει στο μνήμα
Ptboul (19-12-11)
aristent (16-12-11)
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis τους μαμαει τη μαμα ρε τη γριούλα στροφές θα τραβάει στο μνήμα Απο εχτες και μεχρι αυτη την ωρα σε οποιο μερος (καφενεια ειδικα,καφετεριες κτλ.)πας εδω στη Λαρισα,δεν εχει αλλη κουβεντα εκτος απο αυτο!!!
Αρχικό μήνυμα απο aristent Απο εχτες και μεχρι αυτη την ωρα σε οποιο μερος (καφενεια ειδικα,καφετεριες κτλ.)πας εδω στη Λαρισα,δεν εχει αλλη κουβεντα εκτος απο αυτο!!! βρες τωρα ενα R51 και θα σε θυμηθω στη διαθηκη μου. θα σου το αφήσω κληροδότημα.
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis https://www.youtube.com/watch?v=6AJZZ6Bbh9g ωρε φιλε!!! ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΣ ΗΧΟΣ!!!!
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis για εχε το νου σου μη δεις καμμια τετοια εκει στα βουνα που πας. με δύο κυλίνδρους ψάχνω σαν αυτή. κατι εχω κατα νου,αλλα την εχουν φερει απο Ρωσια και δεν ειναι Πενβε αλλα υποστηριζουν οτι ειναι η ιδια μηχανη.....ισχυει?
Αρχικό μήνυμα απο aristent κατι εχω κατα νου,αλλα την εχουν φερει απο Ρωσια και δεν ειναι Πενβε αλλα υποστηριζουν οτι ειναι η ιδια μηχανη.....ισχυει? ουραλ για τον πτσο καβαλα και γυρω γυρω μελισσες να τρυγανε τα π@παρια μην ασχολεισαι καν. θενκς παντως
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis ουραλ για τον πτσο καβαλα και γυρω γυρω μελισσες να τρυγανε τα π@παρια μην ασχολεισαι καν. θενκς παντως ναι,ναι αυτη ειναι μαρκα!!!!....και να χτυπιουνται κατω:"σου λεω ιδια ανταλακτικα με την πενβε εχει" και κατι τετοια λεγανε.... Τελος παντων θα εχω τα ματια ανοιχτα!!!
Σοβιετική αντιγραφή του κ.λου
BILL007 (19-12-11)
Κανονισμός του Φόρουμ