Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 987

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Χθες βραδυ στη λ.Βουλιαγμενης βλεπω πολυ μακρια καπνο στον ουρανο και περιπολικα να προσπαθουν να μας περασουν. Μετα απο 2-3 φαναρια που εφτασα, ενα αμαξι καιγεται δεξια, και εχουν σταματησει ολοι να δουν. Η δεξια λωριδα χαμενη λοιπον.
    Φτανουμε κοντα για να περασουμε και οσοι δεν ειχαμε περασει, ερχεται μια γουρουνα με εναν αλβανο και μια μπουκαλα γκαζι πισω στη σχαρα και μπαινει μπροστα μου. Αριστερα μας εχουμε αλλα οχηματα, εμεις στη μεσαια και στο 1.5 μετρο καιγεται το αμαξι δεξια. Και το γκαζι μπροστα!! Κορναρω να φυγουμε απο το σημειο και ακουω μια φωνη αλλα δεν ειδα απο που "τι κορναρεις ρε ηλιθιεεεεεεε", ειχαν μαζευτει διαφοροι πεζοι περιεργοι.
    Δεν απαντησα γιατι δεν ειδα ποιος το ειπε για να του απαντησω προσωπικα, αλλα γιατι πρεπει να περιμενω ποτε θα ξεκολλησουν οι περιεργοι μπροστινοι, οταν δεξια μου εχω ενα αμαξι που εχει αρπαξει για τα καλα, και μπροστα μια μπουκαλα γκαζι που δεν ξερω αν εχει τη παραμικρη διαρροη? Αι στο διαολο Ελληναρες, και που καθοσασταν εκει βοηθουσατε σε κατι?

2. The Following 3 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Ptboul (15-12-11), S8N (15-12-11), zaharias (15-12-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP