εχουν κατι τιμες απιστευτες ειδικα σε "μπαξιμοκαταστασεις" ,θα ηταν τελειο να ερχοταν ο Σαντα με τα δωρακια...
εχουν κατι τιμες απιστευτες ειδικα σε "μπαξιμοκαταστασεις" ,θα ηταν τελειο να ερχοταν ο Σαντα με τα δωρακια...
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
το subway ειναι για ωρα αναγκης και μονο οταν εχει κινηση...που κυκλοφορει κοσμος και αναλογως την διαδρομη, το αποφευγω με καθε αντιτιμο .... κινησης.... η χρηματων..... οπως ξερεις δεν εχει καμμια σχεση με Ευρωπη η Ελλαδα....
ακομη δεν μπορω να συνηθισω την μυρωδια των Ινδων...και φυσικα ολες τις "υπεροχες ανθρωπινες μυρωδιες" η ξαφνικα να σε "φουχτωνει" καποιος και να ψαχνεις να βρεις απο που..... και ποιου ειναι το χερι....
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Eleni (15-12-11)
Ελένη επειδή δεν μπορώ να είμαι ΝΥ που τόσο θα'θελα, για να μην γκρινιάζω, ο deepBLUE μου έβαλε κάτι link στο shoutbox (17:53 σήμερα) να πνίξω τον πόνο μου.
Αν σ' αρέσει ο Βοσκόπουλος κι ο Ρέμος, you'd better have a look (this show ain't available in NY)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VanVIC : 18-12-11 στις 17:58
Eleni (18-12-11)
Ο Ρεμος ειναι αυτος ο τυπος που αντι για 2 εκατ. ¤ προστιμο πληρωσε 10χιλ ? Και ο Βοσκοπουλος αυτος που χρωσταει 5.5 εκατ?
katsaraios (19-12-11), Kostas_1 (18-12-11)