Αυτο του λεω και γω Σταματη. Αυτες και οι 135/ Μ ειναι οι καλυτερες ζαντες που βγηκαν ποτε για ζ4
Αυτο του λεω και γω Σταματη. Αυτες και οι 135/ Μ ειναι οι καλυτερες ζαντες που βγηκαν ποτε για ζ4
BILL007 (13-12-11), Nick bmwlover (12-12-11), VanVIC (12-12-11)
Πολυ ωραιο Φανη!Μπραβο!
Αυτα τα περτικαλια στα φαναρια θα αλλαζα εγω...
τούρμπο και πράσινα άλογα
fanisk (12-12-11)
Δεν το έχω ψάξει για Ζ4 για να ξέρω τι αλλες εναλλακτικές παίζουν αλλά μπροστά τουλάχιστον δεν θα επέλεγα αυτό το τελείωμα.
Πάντως το δικό σου μπορεί να μην είναι "M" αλλά είμαι σίγουρος ότι πάει για "R" ...
fanisk (12-12-11)
Ευχαριστω Σταματη!
Για ζαντες θα ηθελα Advan RS οπως ξερετε, αλλα το μπλεξιμο ειναι μεγαλο. 3 μηνες παραγγελια, σιγουρο τελωνειο και μετα αν παθει κατι η ζαντα και τη κλεψουν/σπασει/στραβωσει ασχημα, αντε περιμενε stock ή παραγγελια παλι..
Λεω να μπαξω μαυρες OZ Ultraleggera, και να κρατησω και αυτες. Ετσι θα εχω ενα ελαφρυ track/road set και ας μη δειχνει τοσο ομορφο, και τις style 107 για ΟΕΜ look.
Το φλασακι λεω να το κανω ασπρο καποια στιγμη αν βρω φτηνα bixenon.
Θα ανεβασω φωτος με μαυρες μεμβρανες στα φαναρια που ειχα παρει απο ebay. Μπαξιμο-τεστ ηταν και για 15$ δεν μαμιεται.. Απο μακρια εδειχνε καλουτσικο, απο κοντα πολυ χαλια. Επισης στα λιμανακια με xenon δεν εβλεπα τιποτα.
Z4sc μια χαρά !
Panos 316T (12-12-11)
BILL007 (13-12-11), Nick bmwlover (12-12-11)
ΔημήτρηςΜ3 (12-12-11)
Αν ψήνεται και ο deep, 3 set δεν είναι λίγα...
https://www.newegg.com/Product/Produ...9SIA0TH06R5287
αυτό τώρα δεν έχω αποφασίσει αν ταιριάζει η οχι...
Αν ειχα Ζ4 πορτοκαλόφλασο θα το σκεφτόμουν ομως
VanVIC (12-12-11)