ρε αντωνη μου βαζεις σε μπολτ αυτο που σε ενδιαφερει, ενω την ακριβως διπλα προταση που ενδιαφερει εμενα την ξεπερνας. χαχαχα
"καμια αλλαγη στο μανατζμεντ" λοιπον.
αυτο διαβαζω.
καποιοι εδω ισως παρεξηγησατε.
δεν ασκησα καμια κριτικη στον οτε, ουτε στο προσωπικο του, για τις υπηρεσιες που προσφερουν, την ποιοτητα, τους μισθους, τις παροχες, τη μονιμοτητα κλπ.
ειναι αλλη κουβεντα οπως προανεφερα η οποια μπορει να γινει αν θελετε, αλλα δεν αναφερομαι σε αυτα.
αναφερομαι στο οτι "ο οτε δεν ειναι δημοσιο και οι υπαλληλοι του δεν ειναι δημοσιοι".
τυπικα, απο ποιο ταμειο λαμβανουν ενσημα, απο ποιο κονδυλι πληρωνονται δεν το ξερω, ξερω ομως οτι οπως λενε τα χρησιμα στοιχεια που εβαλε ο αντωνης το δημοσιο ειχε εως προσφατα (14-11 λεει το λινκ σου αντωνη?) την πλειοψηφια στο δ.σ., ειχε ολες τις αποφασεις και το ματζμεντ.
αυτο αλλαξε κατα ενα μερος (η πλειοψηφια), η συνθεση της διοικησης ομως δεν αλλαξε, αρα το διορισμενο απο το κρατος στελεχιακο δυναμικο ειναι στη θεση του και "τρεχει" τον οργανισμο.
ουτε με κοφτει αν θα μεινουν τα ιδια στελεχη και αν η "εμπιστοσυνη" στον τσαμαζ ειναι στα λογια ή πραγματι οι γερμανοι θα τον κρατησουν (θα φανει αλλωστε αργα ή γρηγορα).
δεν εχω και κανενα προσωπικο λογο να θελω να φυγουν οι ανθρωποι, δεν μου εκαναν τιποτα, ουτε σχολιασα ποιοτικα την παρουσια τους.
σχολιασα απλα το οτι ειναι ακομα στις θεσεις τους οι επιλογες του δημοσιου...
οπως στις θεσεις του ειναι χιλιαδες κοσμος με "ορους δημοσιου", λογικο αφου δεν γινεται να υπαρξουν σε τοσο συντομο διαστημα (ενος μηνα?) τοσες μεγαλες αλλαγες.
εδω να πουμε και κατι αλλο.
μπορουμε πολυ ευκολα για να γινουμε αρεστοι ο ενας στον αλλο και να κοροϊδευομαστε μεταξυ μας.
ετσι λοιπον οι οροι εργασιας "δημοσιου" μακαρι να περνουσαν και στον ιδιωτικο τομεα και πολυ περισσοτερος κοσμος να ειχε καλυτερες συμφωνιες...
γινεται ομως?
και αν δεν γινεται, αν δεν μας παιρνει οπως λενε, ποσο ακομα θα κοροϊδευουμε ο ενας τον αλλο και θα "χαϊδευουμε" αυτια για να μη στεναχωρηθουμε?
οπως φαινεται οχι για πολυ φιλοι μου.
οποιος συνεχιζει να μην αντιλαμβανεται την κατασταση, οκ με γεια του με χαρα του, αλλα μη περιμενει απο ολον τον υπολοιπο κοσμο να εθελοτυφλει επειδη η πραγματικοτητα ειναι αρκετα ασχημη για να την κοιταξουμε καθαρα...
π.χ. για τον ιδιωτικο τομεα που μετρα χιλιαδες απολυσεις και χαμενες θεσεις εργασιας, δεν ειδα τοση ευαισθησια. γιατι αυτη η διακριση?
ο υπαλληλος αλλων εταιριων δεν ειναι ανθρωπος, μονο ο (εστω) "πρωην" δημοσιος "οτετζης" ειναι?
τεσπα κουβεντα να κανουμε, ειμαι απο αυτους που γενικα πιστευουν οτι οι κερδοφορες επιχειρησεις του δημοσιου δεν επρεπε να πουληθουν σε ιδιωτες.
ουτε καν ποσοστο.
δεν ωφελει να δινεις μια κερδοφορα επιχειρηση και μαλιστα σε πολυ μειωμενη τιμη οπως συμβαινει τωρα.
τελος αυτο με τα "μικρα αφεντικα" και το αν χαιρομαι που ανθρωποι χανουν τη δουλεια τους το αφηνω αναπαντητο και ασχολιαστο.
ο τροπος που μου συμπερεφεται καποιος ειναι το δικο του μονοπατι.
ο τροπος που επιλεγω να αντιδρασω εγω ειναι το δικο μου.