BILL007 (12-12-11), Eleni (12-12-11), Nick bmwlover (12-12-11), Stathis (12-12-11), Vasilis (12-12-11)
Ρωτα τον Yoda πηγε τον Μαϊο.
Z4 DCT (12-12-11)
loipon apo italia , bale kamia 250 ara ploio pigaine ela gia ancona (xereis kalytera apo emena tis times gi ayto) . apo aknkona mexri ekei einai 3 gemismata me normal pros to spor odigisi (dld italia kamia 160 ara kai germania anoigo sta freifart) bale kamia 50-60 euro diodia italia kai kamia 15 ara tin austriaki vinjetta .domatio konta sto ring gyro sto 80 ari tin nykta me proino kai o gyros 24 euro pia .
ALLA TO PIO SIMANTIKO : SAN EMPEIRIA OLA TA LEFTA .
live free and drive hard
kai na min xehaso san diadromi meso brennero fysika gia insbruk kai apo kei autobahn gia monaxo ausburg i kobeis apo isbruk meso mikroteron dromon gia na bgeis stuttgart
live free and drive hard
Z4 DCT (12-12-11)
όταν ανεβαίνεις έλα να πάρεις και εμένα να φύγουμε μαζί...θα κατέβει και o atha και θα κάνουμε τρίο...
Z4 DCT (12-12-11)
kai san kalyteri epoxi tha ebaza apo aprilio kai meta gia na min exeis xioni sigoura, ,ama paei straba o kairos mporei kai na xoinisei ekei pano kai to aprilio. to kalokairi me ilio exei pio plaka giati ginetai tis pout_nas apo kosmo apo oli tin europi kai me apisteutes amaxares
live free and drive hard