Ελενη ευχαριστω για την πληροφορια,το ακουσα και εγω!
Εκει τα μπουκαλακια τα εχουν τσαμπα ομως,στα καλαθακια τα πουλανε.
Εδω στην Γερμανια ενα Καρναουμπα εχει 25€ εκει 10$.Ειναι τρελλη η διαφορα των τιμων και μερικα πραγματα που θελω δεν ερχονται καν στην Γερμανια.
Δεν θα γεμισω και την βαλιτσα βεβαια,δυο τρια πραγματακια θελω συν κατι πετσετες και τα κιτρινα σφουγγαρακια.
Εχω νοικιασει σπιτι εντελως ανατολικα απεναντι απο την Κουβα κοντα στο Cancun.Ειναι τουριστικη περιοχη οποτε......
Τιχουανα ηθελα να παω που εχει πολλα χιονια αλλα ειναι επικυνδινο να γλυστρησεις εκει![]()
ποια Ανοιξη.... ολο τον χρονο κρατανε εκει
πλακα πλακα μερικες πολεις εκει ειναι πραγματικα επικυνδηνες,ουτε για αστειο να κανει κανεις τουρισμο![]()
Άσε...μακριά από Τιjuana.....όταν κατεβαίναμε με φίλους τα σ/κ ήμασταν ακόμα πιτσιρικάδες και γενικά στ @@ μας, αλλά τώρα ούτε ζωγραφιστά.
Στο Cancun που είχαμε πάει οικογενειακώς, δεν είχαμε βγει καν έξω από το χοτέλ. Πολύ πείνα.
Θα δουμε, η γυναικα μου με επρηξε γιατι εχει ξαναπαει πριν πολλα χρονια.
Εγω ηθελα πιο πολιτισμενα μερη αλλα δεν πειραζει.....εμπειριες.
Κουβα ηθελα να παω αλλα και εκει μεσα στην πεινα ειναι ολοι,περυσι ημουν στην Δημοκρατια του Δομινικου και ηταν υπεροχα χωρις πολυ πεινα ευτυχως.
Να περάσετε καλά. Βγάλε μπόλικες φωτό να δούμε και μεις που θα μείνουμε στη ψαρωκώσταινα.
race850i (12-12-11)
Πλακα κανεις!!!!!!!! Ειδες live τους Bulls την αγαπημενη μου ομαδα
Σε παραδεχομαι, και πολυ καλες θεσεις
Πραγματικα η ατμοσφαιρα ειναι εκπληκτικη!!! Ημουν τυχερος γιατι ειδα Playoffs, που γινετε πανικος! Την επομενη θα παμε μαζι διπλα με Spike Lee να δουμε Knicks
Ενα season ticket να βλεπω Knicks, ψωνια στο ΝΒΑ store, και δεν θελω τιποτα αλλο...![]()