χαχαχαχα
Το μείγμα μου όντως ήταν πλούσιο, άλλα δεν ήξερα ότι μπορούν να βραχυκυκλώσουν τα μπουζι. Τόσο εύκολα μπορεί να γίνει αυτό?
Το ξέρω ότι αφλογιστίες γίνονται και λόγο πλούσιου μείγματος, αλλά μάλλον δεν γίνονται γι αυτό στην προκειμένη περίπτωση. Πλεον έχω φτιάξει ένα φάσμα μέχρι τις 2500 με αρκετά καλό μείγμα που δουλεύει πολύ κοντά στο 14.6 με μερικές διορθώσεις απο τον εγκέφαλο, αλλά εξακολουθώ να έχω αφλογιστίες μόλις πατήσω το γκάζι και ασκήσω φορτίο. Αυτό που πιστεύω πως έχει συμβεί είναι οτι απο το πολύ πλούσιο μείγμα κατέστρεψα τα μπουζι για δεύτερη φορά, αλλά μου κάνει εντύπωση να χαλάνε τόσο εύκολα...
Βασικά το φαινόμενο γίνεται πολύ έντονο μόλις ζεστάνει το μοτερ, όπου το γκάζι πρέπει να το πατάω ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μαλακά για να μην έχω αφλογιστίες. Θα ξαναλλάξω μπουζι αύριο και θα δώ. Σπαστικό ρε γμτ!
Βασικά νομίζω ότι αυτό που λέει ο Μίκε συμφωνεί με αυτό που λες και εσύ Σπυρο. Αν η θερμότητα απορροφάτε απο τα προϊόντα, τότε και αυτά με τη σειρά τους μεταφέρουν τη θερμότητα στην εξαγωγή...

Απάντηση με παράθεση