535xi (08-01-12)
Θέλω ΝΥ Χριστούγεννα με τρέλα.
Αλλά θα μου κάνετε τη χάρη να έρθετε παρέα κάποια στιγμή και από τη Δυτική ακτή να σας ξεναγήσω εγώ. Περισσότερα τα αεροπορικά έξοδα, αλλά πραγματικά αξίζει.
Μerlin, bmx, GM6 (?) και κάνα δυο ακόμα φιλαράκια ακόμα είναι σίγουρα 'μέσα'. Και η Ελενίτσα μας φυσικά.![]()
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
535xi (08-01-12)
Slow down Eleni and keep the thread alive during the holiday season.![]()
Eleni (11-12-11)
Καλά η ΝΥ τα χριστούγεννα είναι το κάτι άλλο, γίνεσαι παιδί όσο και "μεγάλος" να είσαι.
To'χω συζητήσει με τον merlin για ένα ονειρικό ταξίδι με εκκίνηση ΝΥ και μέσω route 66, στην άλλη άκρη για βόλτες παραλιακές ("καμπριολάδες") σε LA, Santa Monica, San Franc. και 'γω δεν ξέρω τί άλλο (αλλά θα ξέρεις εσύ Κωστή).
Θέλει τουλάχιστον 15 μέρες, για να κάνεις και κάποια αξιόλογα "pit-stop" αλλά είναι όνειρο ζωής...
Χρόνια Πολλά Ελένη και ευχαριστούμε που μας μεταφέρεις εορταστικό κλίμα !!!
Συνολικά έχω κάνει 8 ταξίδια ΝΥ, με τελευταίο τον Αύγουστο του 2008 και αρκετά ακόμη σε άλλες πολιτείες της Αμερικής...
Σίγουρα θα γινόμουν με μεγάλη ευκολία μόνιμος κάτοικος \USA...
Σε κάθε ταξίδι η ΝΥ με ξετρελαίνει, αλλά αν είχα επιλογή... California θα έμενα...
Mini Kart !!!
.
Χτίζοντας το μέλλον...
Ξεχνας τα παντα, γινεσαι παιδι, σημερα το πρωι γυρω στις 9.00 ημουν στη σειρα περιπου μια ωρα για να μπω στο FAO Schwarz - ξετρελλαινεσαι απο τα παιχνιδια .... ασε ειδα μια μικρη λουτρινη μαιμουδιτσα με αφη σαν μεταξι και φυσικα δεν αντεξα στον πειρασμο και την πηρα......
και εγω την ιδια σκεψη εχω αλλα με αρχη απο Route 80
https://www.i80highway.com/
και μετα California Coast
αλλα 15 μερες ειναι αρκετες χωρις να κατσεις Νεα Υορκη.....
Εκεί καταλαβαίνεις τί γιορτή είναι για τους Αμερικάνους του μπάσκετ !
Αν δεν το ζήσεις ζωντανά δεν μπορείς να το πιστέψεις.
Πίσω στα τέλη 2007 (30/12), παραθέτω shots απο αγώνα Bulls-Knicks στο "ναό" Madison Square Garden, στην στολισμνένη κούκλα Νέα Υόρκη (για τον GM6)
Υπέροχη ατμόσφαιρα για μεγάλους και μικρούς !