Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m3est Εμφάνιση μηνυμάτων
Απ οτι θυμαμαι οταν το αυτοκινητο σου ειχε προβλημα ειχε αφαιρεθει το προγραμμα και παλι συνεχιζε το προβλημα και δυσκολευοταν να παρει εμπρος το πρωι.
Οσον αφορα τους ιδιοκτητες Χ6 εννοειται πως θα σε φερω σ επαφη αρκει να μιλησουμε πρωτα.Σε προσπαθεια μου παλιοτερα να σε καλεσω δεν απαντησες το τηλεφωνο.Αν θελεις μπορεις να με καλεσεις να συναντηθουμε κι ολας.

Το να γραφουμε διαφορα σχολια στο φορουμ καλο ειναι αλλα λιγο απροσωπο.Μαζι με τα παιδια του φορουμ βρισκομαστε σε διαφορες συναντησεις και βολτες.Καλο θα ηταν να ερθεις κι εσυ μαζι μας να γνωριστεις και με τους υπολοιπους.

Άρα καλά κατάλαβα ότι είσαι ο Νίκος.

Να σου τα θυμίσω λίγο.

Αν θυμάσαι καλά όταν είχα έρθει και σε βρήκα σου είπα το τη θέλω και το πώς πάω το αυτοκίνητο αλλά εσύ τότε για να πουλήσει μου είπες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα μου είπες και άλλαξα μπουζί.

Στη συνέχεια άλλαξα και τους πολλαπλασιαστές αλλά το πρόβλημα δεν έλεγε να λυθεί.

Μετά σου ζήτησα να βγάλουμε από πάνω τον παράλληλο το δοκίμασες στο δικό σου όπου και δούλευε σωστά και το δικό μου δεν ξανά έβγαλε πρόβλημα.

Ένα μηνά μετά περίπου μου πέρασες το σειριακό και ξανάρχισαν τα προβλήματα λέγοντας μου τότε ότι σε όσα Χ6 είχες βάλει παράλληλο τους άναβε λαμπάκι.

Στη συνέχεια είχα το πρόβλημα το ότι αργούσε να πάρει μπροστά στο οποίο τότε βγάλαμε και το δεύτερο πρόγραμμα αλλάξαμε σωληνώσεις και αντλία και μετά βάλαμε το τρίτο πρόγραμμα ( το πρόβλημα με αργή εκκίνηση ξαναεμφανίστηκε ).

Πηγαίνοντας σε μεγάλο συνεργείο BMW μου το έλυσαν άμεσο χωρίς να αλλάξουν τίποτα.

Στο τελευταίο πρόγραμμα που έβαλες δεν μπορώ να πω, δεν είχα πολλά λαμπάκια ( όχι ότι δεν είχα καθόλου ) αλλά τη να το κάνω που πλέων δεν είχα και απόδοση.

Φαντάσου με το δεύτερο πρόγραμμα είχα δυναμομετρημενα 319 hp από τα 301 – 302 που είχα αρχικά πάντα στο στρόφαλο ( που τα 350 που μου έλεγες ) στο τρίτο λογικά δεν θα ξεπερνούσα τα 310.

Ξέρεις πολύ καλά ότι έχασα πολύ χρόνο με τα πειράματα που έγιναν και δυστυχώς δεν τον είχα αλλά αναγκαστικά τον έβρισκα.

Μετά από αυτό δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πούμε τίποτε άλλο.