παει η προικα της κορης τομιιιιιι!
χαχαχαχχααχα
παει η προικα της κορης τομιιιιιι!
χαχαχαχχααχα
Thomelef (11-12-11)
Θα το ξαναπω.
Το σπασιμο στα ios ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.
Προσοχη λοιπον να μη παρασειρεστε απο τετοιες διαφημησεις.
@τομι:
Αυτο που σου κανανε στο κινητο σου ειναι να τρεχουν το redsnow και να σου κανουν ενα προχειρο tethered jaibreak.
Στη συνεχεια οπως ειπες σου περασαν το tweak "semitethered" το οποιο σ αφηνει να ανοιξεις τη συσκευη και να μπορεις να εχεις τις βασικες λειτουργιες σε μια ατυχη στιγμη που κλεισει το τηλεφωνο.
Αυτο που παρελειψαν να σου πουν ή να γραψουν στη σελιδα τους ειναι οτι το συγκεκριμενο tweak ειναι FOUL απο bugs.
bimmer-corfu (13-12-11), Vasilis (11-12-11)
το siri ήταν εφαρμογή για το 4αρι αλλά η apple αγόρασε την εταιρία που το πούλαγε και το ενσωμάτωσε στο 4s .
Μετά το 4s αχρηστεύτηκε στα 4αρια.
marketing . . .
πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..
Vasilis (11-12-11)
Μόλις γίνει J/B η iOS 5 θα μπεί η εφαρμογή "σπασμένη" και σε 4άρια και σε 3gs !
Ας είναι καλά η jailbreak κοινότητα.
![]()
μια χαρά δουλεύει ρε...
εκτός απο αυτό που έγραψα πιο πίσω...
2 μέρες το'χω λιώσει, και δεν είχα κάποιο θέμα...και δεν είναι να πείς ότι το έκανα και το άφησα, όπως είπα το'χω λιώσει...
μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο φυσικά, αλλά για να ασχολείσαι μέχρι να βγεί το κανονικό, μια χαρά είναι...
δεν το λέω για να μην παραδεχτώ ότι έκανα βλακεία που το αγόρασα, γιατί και τα λεφτά δεν είναι κάνα σοβαρό ποσό, και απο την άλλη έστω και έτσι δουλεύει ικανοποιητικά...
οπότε όλα καλά.
φυσικά, όποιος δεν γουστάρει, απλά δεν το κάνει. έτσι και αλλιώς επειδή πλέον εγώ τα έχω αποθυκευμένα, τα στέλνω σε όποιον θέλει χωρίς να πληρώσει το 18άρι!!!
![]()
sympether with chiefτης
ειμαι σε αναζητηση καινουργιου τηλ και μεταξυ των κορυφεων συσκευων αποφασισα οτι θα ειναι το iphone 4 θα ηθελα να ρωτησω αν το 4S αξιζει τη διαφορα των 200 ευρω που εχει με το iphone4?(μηπως οι εφαρμογες του ''σπασουν'' στους επομενους μηνες οπου θα εχουν την ιδια λειτουργια)