Eleni (11-12-11)
Ωραιες φωτογραφιες Ελενη...Η N.Y ειναι η αγαπημενη μου πολη!!!
Περσι το Πασχα ειχα παει για τριτη φορα, και θα θυμαμαι για παντα το πρωτο παιχνιδι ΝΒΑ που ειδα στο Madison Square Garden, Celtics-Knicks !!!!! Ονειρο απο την παιδικη μου ηλικια, που πραγματοποιηθηκε, NBA maniac!
Απιστευτη πολη με πολυ πρασινο και εκατομυρια πραγματα να κανεις....
Θα μπορουσα να μεινω μονιμα...
Merry Christmas!

Θέλω ΝΥ Χριστούγεννα με τρέλα.
Αλλά θα μου κάνετε τη χάρη να έρθετε παρέα κάποια στιγμή και από τη Δυτική ακτή να σας ξεναγήσω εγώ. Περισσότερα τα αεροπορικά έξοδα, αλλά πραγματικά αξίζει.
Μerlin, bmx, GM6 (?) και κάνα δυο ακόμα φιλαράκια ακόμα είναι σίγουρα 'μέσα'. Και η Ελενίτσα μας φυσικά.![]()
535xi (08-01-12)
Καλά η ΝΥ τα χριστούγεννα είναι το κάτι άλλο, γίνεσαι παιδί όσο και "μεγάλος" να είσαι.
To'χω συζητήσει με τον merlin για ένα ονειρικό ταξίδι με εκκίνηση ΝΥ και μέσω route 66, στην άλλη άκρη για βόλτες παραλιακές ("καμπριολάδες") σε LA, Santa Monica, San Franc. και 'γω δεν ξέρω τί άλλο (αλλά θα ξέρεις εσύ Κωστή).
Θέλει τουλάχιστον 15 μέρες, για να κάνεις και κάποια αξιόλογα "pit-stop" αλλά είναι όνειρο ζωής...
Βαγγελη, εχθες (19/12/11) ειχαμε μια συναντηση στο Tribeca Grill ,.... ( τι μονο εσεις θα μαζευεστε για λουκανικα...) ειμαστε 55 ατομα...... αλλα θυμηκα και ηπια ενα ποτηρακι κοκκινο τοσκανης και για σενα.....και εφαγα ενα Dry Aged New York Steak - medium rare..... συν διαφορα....... αλλα ........
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Συσσιτιο τι ωρα δινουν στo Ροτσεστερ;
535xi (08-01-12)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Eleni (11-12-11)