Αρχικό μήνυμα απο
konstadas
Καλώς σε βρήκα και εγώ.
Η αντλία δεν είχε κανένα πρόβλημα αυτό μπορώ να σε διαβεβαιώσω.
Αλλά άντε να πούμε πως είχε, όταν αλλάχτηκε γιατί δεν λύθηκε το πρόβλημα.
Για να ξέρεις τόσες λεπτομέρειες λογικά είσαι ο Νίκος που αναφέρω ποιο πάνω και αν θέλεις μπορούμε να προχωρήσουμε σε λεπτομέρειες ;
Αν δεν είσαι να σου πω ότι αυτά που λες δεν έχουν καμία μα καμία βάση.
Είναι δυνατόν να λες ότι δεν είναι να το πηγαίνεις με τέρμα γκάζι ;
Όπως έγραψα ποιο πάνω το αμάξι με έκοβε ακόμα και στα 60 Χ.Α.Ω.
Φυσικά θα συμφωνούσα μαζί σου αν το έκανε σε μεγάλες ταχύτητες και θα κατέγραφε κάποιο αντίστοιχο σφάλμα.
Αλλά εδώ μιλάμε ακόμα και για 60 Χ.Α.Ω και με μήνυμα ‘’ αφλογιστία ‘’ σε κάποιο κύλινδρο.
Δεν ψάχνω βελτιωτή να μου αναιρέσει τη λειτουργία των TURBO αλλά να μου την αναδείξει κάνοντας την ποιο φανερή.
Τους ιδιοκτήτες των Χ6 αν θέλεις να μου πεις τη πρόγραμμα έχουν γιατί με ενδιαφέρει και αν έχουν μετρήσει το αυτοκίνητο μετά τη βελτίωση.
Για να σου δώσω να καταλάβεις πόσο καλή απόδοση είχε το πρόγραμμα που έχω επάνω ( ευτυχώς μέχρι την τρίτη που έχω ραντεβού να μου το βγάλουν ) ανοίγοντας με ένα φίλο με το ίδιο αυτοκίνητο δεν υπήρχε διαφορά.
Είχα και έχω σκοπό να το αλλάξω με το Χ6 Μ αλλά το έχω 1,5 χρόνο και από τον τρίτο μήνα έχω προβλήματα με τα απαράδεκτα προγράμματα που έβαζα πάνω.
Τώρα θέλω να λύσω αυτό το πρόβλημα και να το κρατήσω 3, 4, 5 μήνες να το ευχαριστηθώ και μετά θα προχωρήσω στην αλλαγή.