Σελίδα 6 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 106

Θέμα: ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ Ε60

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Επαναφέρω το θέμα σχεδόν ένα χρόνο μετά. Έχει κάνει κάποιος κάτι με την ανάρτηση?

Η δική μου βρίσκεται σε οριακό επίπεδο. Στα γιαμπς της Εθνικής οδού πλέει σαν πειρατική γαλέρα σε τρικυμία. Θα χρησιμοποιήσω μια παλαιά έκφραση του Ιερεμία Clarkson:

"Wobblier than a sponge soaked in wobbly fluid".

Έχω στην αποθήκη τα ελατήρια του M-pack χάρις στον Alexm, καινούργια bump stops, πίσω αντιστρεπτική από Μ5 (18mm) και πρόκειται να πάρω και τη μπροστινή από Μ-pack. Τα runflat ΔΕΝ τα αποχωρίζομαι. Σκέφτομαι για B8.

Όλοι οι υπόλοιποι (πλην Μιχάλη) μαμά είστε (sport/m-sport)? Νιόνιο? Άρη (Ίσκιε)? Νίκο (Ντόρτια)? Bueller? Bueller? Bueller? Bueller? Bueller? Anyone?

2. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

alexm (08-12-11), aristent (08-12-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Aν θυμαμαι καλα απο σχετικο θεμα στο 5seriesforum, ιδανικη για τις 5αρες ειναι η αναρτηση Μ-Πακ,αυτη που εχω και εγω απο το εργοστασιο,με οτι περιλαμβανει αυτη(ελατηρια/αντιστρεπτικες/αμορτισερ).

Απο την εμπειρια μου 6,000χιλ(τα πρωτα οταν ηταν καινουργιο)με τις 18αρες(8αρες ζαντες κωδ.135 λαστιχα RnF Dunlop 245/40/18 εμπρος πισω)εχω να πω οτι ειναι ιδανικα "ζυγισμενη" στο θεμα ανεση/σπορ συμπεριφορα.....εχουμε και 1600κιλα αρμα μαχης!!!

Ασχετο μεν, αλλα επειδη επηρεαζεται η αναρτηση, μετα τα 6,000χιλ.και μεχρι και σημερα στα 38,000χιλ. μπηκαν 19αρες με συμβατικα λαστιχα Μισελεν PS1 245/35/19σε 8,5 ζαντα Μ5 μπροστα και 285/30/19 σε 9,5 ζαντα Μ5 πισω....αναφερω τα ζαντολαστιχα γιατι παιζουν σημαντικο ρολο στην αναρτηση ....διαφορά δεν ειδα τεραστια, αλλα νομιζω οτι παρ'ολο το χαμηλοτερο προφιλ των ελαστικων και μεγαλυτερης ζαντας "λαστιχαριζε" λιγο παραπανω το τιμονι στις στροφες.....οχι κατι ενοχλητικο,αφου σε ανταμοιβη η ανεση σε λακουβες ηταν αρκετα καλυτερη.

ΥΣ.1.....την ηττα στην αισθηση στο τιμονι την εφαγα με τα θηριωδη φρενα της Μ5, αφου βαρυνε ολο το συστημα αρκετα.....

ΥΣ.2.....Αρη το καλυτερο μπαξιμο για μας,εκτος απο τα συνηθισμενα,αναρτηση,ζαντο λαστιχα κλπ. ειναι το μπλοκε διαφορικο!!!

4. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

S8N (08-12-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μπλοκε θα μπει μετά τη μετατροπή Άρη!

6. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (08-12-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπλοκε θα μπει μετά τη μετατροπή Άρη!

...για πες ,για πες!!!!

Περιοχή
    βριλησσια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δες για ap..!!

https://www.apcoilovers.com/ap_coilo...eries%20E60-61

ειναι θυγατρική της Kw, πάνω κατω ειναι ιδια με την Kw1...!

9. The Following User Says Thank You to saikoe39 For This Useful Post:

S8N (08-12-11)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αρη βάλε την Mpack να τελειώνεις με το θέμα.Και εγω μαλλον για "φρέσκια" Mpack (αμορτισερ μόνο) θα
    παω γιατι με Koni FSD και με KW δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη !!

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ας γραψω και εγω την αποψη μου σημερα που μπορω να κατσω μπροστα στην οθονη,5 μερες με γριππη και πυρετο δεν μπορουσα ουτε να χαζεψω την οθονη.

Για να μπουμε στο θεμα μας λοιπον κατα την γνωμη μου και μετα και απο ερωτησεις σε διαφορους μηχανικους και μη,νομιζω οτι η καλυτερη περιπτωση ειναι η αναρτηση του mpack.
    Ειναι εργοστασιακη οποτε ειναι ρυθμιζμενη ακριβως για το αμαξι και δεν χαλαει την ποιοτητα κυλισης.

Αυτο το λεω γιατι την μερα που εβαλα τα ελατηρια (απο τον Αλεξη και εγω,Αλεξη ευχαριστω για αλλη μια φορα) ετυχε να περασει απο εκει ενας τυπος που ασχολειται με αγωνιστικα και οταν πιασαμε την κουβεντα η απαντηση του ηταν:
    "Φιλε το καλυτερο για να μην παιδευσαι ειναι η m pack ή αν εχεις ορεξη και χρονο βαλτου μια coil over και πειραματισου μεχρι να βρεις την ρυθμιση που θα σου αρεσει τοσο για ταξιδι οσο και για την καθημερινοτητα της Αθηνας,δεν εχεις rally ή saxo".

Εγω παντως με την απλη την αναρτηση,η οποια κραταει καλα ακομα,και τα ελατηρια τα sport ειδα διαφορα στο αμαξι,ειναι πιο σφιχτο και δειχνει να κραταει καλυτερα.

12. The Following 3 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

alexm (10-12-11), S8N (10-12-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    .....
    Έχω στην αποθήκη τα ελατήρια του M-pack χάρις στον Alexm, καινούργια bump stops, πίσω αντιστρεπτική από Μ5 (18mm) και πρόκειται να πάρω και τη μπροστινή από Μ-pack.
    ......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    .....
    Για να μπουμε στο θεμα μας λοιπον κατα την γνωμη μου και μετα και απο ερωτησεις σε διαφορους μηχανικους και μη,νομιζω οτι η καλυτερη περιπτωση ειναι η αναρτηση του mpack.
    Ειναι εργοστασιακη οποτε ειναι ρυθμιζμενη ακριβως για το αμαξι και δεν χαλαει την ποιοτητα κυλισης.

.................
    Εγω παντως με την απλη την αναρτηση,η οποια κραταει καλα ακομα,και τα ελατηρια τα sport ειδα διαφορα στο αμαξι,ειναι πιο σφιχτο και δειχνει να κραταει καλυτερα.
    Νικο,μαλλον το θεμα του Αρη ειναι τα αμορτισερ,αφου εχει ηδη τα υπολοιπα της Μ-Πακ(ελατηρια,αντιστρεπτικε ς).

Αφου εσυ με τα απλα(δεν ξερω και εαν ειναι τα ιδια με τα σπορ...)ειδες διαφορα προς το καλυτερο,πιστευω οτι και ο Αρης θα μεινει ικανοποιημενος.

...ισως και ακομη καλυτερα αφου θα βαλει εντελως καινουργια αμορτισερ.....

.... και ισως εαν δεν "ψωνισει" BMW" και παρει Koni τα χρυσα, που προτεινει και ο φιλος μας ο Αλεξης.

14. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

alexm (10-12-11), nikos-Mpacket (10-12-11)

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικο,μαλλον το θεμα του Αρη ειναι τα αμορτισερ,αφου εχει ηδη τα υπολοιπα της Μ-Πακ(ελατηρια,αντιστρεπτικε ς).

Αφου εσυ με τα απλα(δεν ξερω και εαν ειναι τα ιδια με τα σπορ...)ειδες διαφορα προς το καλυτερο,πιστευω οτι και ο Αρης θα μεινει ικανοποιημενος.

...ισως και ακομη καλυτερα αφου θα βαλει εντελως καινουργια αμορτισερ.....

.... και ισως εαν δεν "ψωνισει" BMW" και παρει Koni τα χρυσα, που προτεινει και ο φιλος μας ο Αλεξης.
    Παραλειψη μου Αρη,αφου ο συνονοματος σου εχει ολα τα υπολοιπα με 4 αμορτισερ ειναι ετοιμος,οσο για τα koni που λεει ο Αλεξης δεν εχω αποψη,ο Αλεξης για να τα προτεινει κατι θα ξερει.

16. The Following User Says Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

alexm (10-12-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για το οποια ο λογος:

..αν και δε μου αρεσει το χρωμα...προτιμω τα κιτρινα....αλλα υποσχονται πολλα συμφωνα με την αντιπροσωπεια:

https://www.koni.gr/ell/product/%CE%...BB%CE%BF_06_10

Σελίδα 6 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP