Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: Αισθητήρες Πίεσης Ελαστικών

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εδώ και περίπου 6 μήνες, το λαμπάκι απο τους αισθητήρες πίεσης ελαστικών , μου έκανε να νεύρα συρματόσχοινα και τα καρύδια μου πεπόνια !!!
    Επιμονή αυτό,, μουλάρωμα εγώ !!
    Επισκέφθηκα δύο συνεργεία (εξειδικευμένα ? ) BMW τα οποία αφού στην αρχή μου είπαν οτι η δουλεία (να απομονώσουν την συγκεκριμένη εντολή απο τον εγκέφαλο) είναι πανευκολη υπόθεση 10' λεπτών, δεν κατάφεραν τίποτα ούτε μετά 8 - 10 ώρες συνολικά προσπαθειών .
    Ευτυχώς ημουν ίσως τυχερός, στο γεγονός οτι δεν προκλήθηκε κάποια βλάβη στόν επεναπρογραμματισμό των εντολών FA που, στο ένα συνεργείο, προσπάθησαν να αλλάξουν !

Προχθές λοιπόν μου ήρθε μιά φλασιά !
    Σκέφτηκα πως στο Φόρουμ μας, έχουμε έναν φίλο που ασχολείται σοβαρά με αυτά τα θέματα !
    Πρόκειται για τον 740i (κατά κόσμο Γιώργο ).
    Για το Γιώργο έχω διαβάσει στο παρελθόν τα καλύτερα απο συνφορουμιτη μας και
    μου τον σύστησε και ο Χρήστος ( Arcos) απο τον οποίο αγόρασα ένα ΜΚ4 νάβι πρόσφατα !!!

Τα λόγια είναι φτώχια ! Ο ανθρωπος είναι επαγγελματίας !
    Επειδή αν κατάλαβα καλά, για το δικό μου μοντέλο χειαζόταν ένας κωδικός απο την BMW, και το πρόβλημα δεν λύθηκε άμεσα (χθές μεσημέρι) που συναντηθήκαμε μου υποσχέθηκε οτι θα το ψάξει και θα με ενημερώσει !
    Πράγματικά, το ίδιο βράδυ, μου τηλεφώνησε για να με ενημερώσει, πως μίλησε με Γερμανία και έχει τον κωδικό πρόσβασης του εγκεφάλου του αυτοκινήτου μου !!
    Σήμερα το μεσημέρι ξανασυναντηθήκαμε και μεχρι να πιούμε ένα καφεδάκι, το αμάξι ήταν έτοιμο !!

Θεωρώ υποχρέωση μου να αναφερθώ, στην άψογη συνεργασία μας, στον επαγγελματισμό του στην λογικότατη αμοιβή, αλλά και την τυπικότητα που τον χαρακτήρησε !!
    Ενα μεγάλο ευχαριστώ !

Υ.Γ. Το 740 που έχει πραγματικά με άφησε άφωνο !! Ηλεκτρονικό κουκλί , κινούμενος υπολογιστής αλλά και μηχανικό θηρίο !!

2. The Following 12 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (19-11-12), BILL007 (10-12-11), bill_m3 (10-12-11), Eleni (10-12-11), Kostas_1 (10-12-11), Lambros46 (10-12-11), Leonidas_E39 (11-12-11), nikos valvetronic (21-11-12), nikos-Mpacket (10-12-11), PANOS-E60 (10-12-11), sierra (11-12-11), z3 2.2 (10-12-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP