Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 15 από 15

Θέμα: SERVICE BMW E90 MPACK

Περιοχή
    ΤΡΙΚΑΛΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποσά χιλ έχει το αμάξι;
    67000 χλμ.

Rides
    3

Προεπιλογή

Ναι φιλε ολα στο κλειδι ειναι καταγεγραμμενα.

Περιοχή
    ΤΡΙΚΑΛΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι φιλε ολα στο κλειδι ειναι καταγεγραμμενα.
    Aυτή την εντύπωση είχα και εγώ φιλε μου.άρα δεν έχω πρόβλημα που δεν γράφουν στο βιβλίο?

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν θεωρησουμε οτι ολες οι εργασιες συντηρησης εχουν καταγραφει και μπορουν να αναγνωστουν απο το κλειδι, οταν θα ερθει η ωρα να μεταβιβασεις το αυτοκινητο τι θα κανεις?
    Θα τρεχετε σε επισημο συνεργειο με καθε αγοραστη να τσεκαρει οτι οντως εχεις κανει τα service?(κοστος-χρονος)
    Ο καθρεπτης του αυτοκινητου ειναι το book servise και ο καθε αγοραστης δυο πραγματα αρχικως τσεκαρει, αν υπαρχει βιβλιο service και αν υπαρχουν ολα τα κλειδια!.
    Αν δεν υπαρχουν αυτα πολυ σπανια θα συνεχισει να ενδιαφερεται οσο καλο και αν δειχνει το αυτοκινητο.
    Οπως ειπε και ο Σπυρος παραπανω,πηγαινε στην αντιπροσωπεια που εκανες καποιο service να μαθεις αν οι εργασιες εχουν καταγραφει και ζητησε τους μιας και αφορουν το επισημο προγραμμα συντηρησης να τις περασουν και στο επισημο book service που συνοδευει το αυτοκινητο απο το εργοστασιο!!

Περιοχή
    Βολος-Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν θεωρησουμε οτι ολες οι εργασιες συντηρησης εχουν καταγραφει και μπορουν να αναγνωστουν απο το κλειδι, οταν θα ερθει η ωρα να μεταβιβασεις το αυτοκινητο τι θα κανεις?
    Θα τρεχετε σε επισημο συνεργειο με καθε αγοραστη να τσεκαρει οτι οντως εχεις κανει τα service?(κοστος-χρονος)
    Ο καθρεπτης του αυτοκινητου ειναι το book servise και ο καθε αγοραστης δυο πραγματα αρχικως τσεκαρει, αν υπαρχει βιβλιο service και αν υπαρχουν ολα τα κλειδια!.
    Αν δεν υπαρχουν αυτα πολυ σπανια θα συνεχισει να ενδιαφερεται οσο καλο και αν δειχνει το αυτοκινητο.
    Οπως ειπε και ο Σπυρος παραπανω,πηγαινε στην αντιπροσωπεια που εκανες καποιο service να μαθεις αν οι εργασιες εχουν καταγραφει και ζητησε τους μιας και αφορουν το επισημο προγραμμα συντηρησης να τις περασουν και στο επισημο book service που συνοδευει το αυτοκινητο απο το εργοστασιο!!
    Υπαρχουν και οι αποδειξεις ετσι εχω παθει και εγω δεν γραφουν τιποτα
    ΚΩΣΤΑΣ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP