στηρίζουμε ΠρόεδρΑ..![]()
στηρίζουμε ΠρόεδρΑ..![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
gnx (08-12-11)
απο δω το πανε,απο κει το πανε
Πριν 2 μηνες λεγανε καταστροφη η δραχμη τωρα το πασαρουν ως η μοναδικη λυση...
-------------------
Εμαθα κατι τωρα και εχω νευρα
Χθες 2.30 το μεσημερι, στο χωριο. Η γιαγια μου καθεται στη βεραντα, σταματησε ενα αμαξι με 2 τυπους και πριν προλαβουν να βγουν εξω, παλι καλα!! της εκοψε να μπει μεσα. Οι τυποι μπηκαν σπιτι, φτασαν στη πορτα και αρχισαν να φωναζουν σε σπαστα ελληνικα "ανοιξε" και "φερε τα λεφτα" χτυπωντας τη πορτα. Η γιαγια μου πηρε μια απο τις αδειες καραμπινες του πατερα μου και τη κολλησε στο τζαμι, οι τυποι εφυγαν τρεχοντας..
Α ρε σκατο*******ηδες να ημουν εκειΘα τους εριχνα και θα τους πεταγα στο ποταμι μετα
Το γαμωτο ειναι οτι ο πατερας μου ξεκινησε στις 5 για το χωριο, αν ηταν εκει θα τους ειχε πυροβολησει σιγουρα. Αντε η γιαγια να γεμισει και να ριξει με τη καραμπινα, θα την πεταξει πισω..
Ποσο σκατατζης ανθρωπος πρεπει να'σαι για να ληστευεις τα γεροντια? Ποσο τεμπελης και ρεμαλι? Και οσο σκεφτομαι ολα αυτα τα γεροντια που εχουν χτυπησει/σκοτωσει/βιασει αυτα τα ζωα που κυκλοφορουν εξω τοσο περισσοτερο τσαντιζομαι..
Ptboul (09-12-11)
Ω ρε Φάνη! Μεσημεριάτικα στα καλά του καθουμένου;;
Πάλι καλά που έδειξε απόλυτη ψυχραιμία!
Πολύ προσοχή!
να και κάτι που μου έστειλαν https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...post_8838.html
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ptboul : 09-12-11 στις 14:08
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Samaro (10-12-11)
Σκατα στον ταφο τους ρε.
Παιρνεις η δεν παιρνεις το οπλο;
Γμω την καταντια μας.
Ρε Φανη, παλι καλα που δεν την προλαβαν.
Ζωα ρε φιλε, ζωα.