Σελίδα 72 από 99 ΠρώτηΠρώτη ... 2262707172737482 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 711 έως 720 από 987

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...3

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

στηρίζουμε ΠρόεδρΑ..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα αναλαβω εγω.
    Λεφτα, υπαρχουν.
    Εσύ είσαι αξιόπιστος αγόρι μου και τα δείχνεις !
    Μονοκούκι στον Σταμάτη !
    (Αντε και με ένα καλό κανό !! )

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι όπως τα λέει ο Πάνος είναι. Το 2006 με έβαλε φίλος σε πιστωτικό ίδρυμα σαν εξωτερικό συνεργάτη μηχανικό για εκτιμήσεις. Είχα πολλές δουλειές στο γραφείο αλλά ήταν πιεστικός ο μαλέας. Τα χρήματα ήταν αστεία αλλά είπα να το κάνω επικουρικά. Το τι έχω δει δε λέγεται. Προεγκεκριμμένα δάνεια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε ανθρώπους που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα. Κάποιους να ζητούν επισκευαστικό σε σπίτια πιο καινούργια κι απ' το δικό μου. Άλλους να θέλουν να λαδώσουν για να τους βγάλω μεγαλύτερη την αξία του ακινήτου τους (ποτέ δεν πήρα ευρώ και ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο).

Σε γενικές γραμμές ήμουν πολύ αυστηρός. Τόσο αυστηρός που με πήρε το 2008 ο υπεύθυνος και αφού με επέπληξε, μου είπε χαρακτηριστικά: "Είπαμε, δε χαρίζουμε χρήματα αλλά δε χάνουμε και πελάτες!"

Εγώ συνέχισα ακάθεκτος. Έχω πάει σε κωλομεζονέτα υπογείου-ισογείου-Α' ορόφου στη Βάρκιζα που επωλήθη προς 800.000 ευρώ και την έχω κοστολογήσει 390.000 προ κρίσης. Έχω πάει και σε διαμέρισμα στη Νίκαια όπου ζητούσαν 30.000 ευρώ για να αποπληρώσουν χρέη κι έκανα το παν να τους βοηθήσω, αν και μπορεί να τους πήρα στο λαιμό μου.

Το χειρότερο είναι να μπαίνεις σε φτωχικά σπίτια ανθρώπων που χρωστούν και οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν μεταφορά ποσών από το ένα ίδρυμα στο άλλο. Εγώ κυριολεκτικά καταρρέω όταν βλέπω τα παιδικά δωμάτια: αθώα, όμορφα διακοσμημένα, φωτογραφίες και παιχνίδια παντού, ανεμελιά. Κι από πίσω γονείς οικονομικά κατεστραμμένοι.

Σίγουρα κι αυτοί έχουν μερίδιο της ευθύνης αλλά κυρίως ευθύνονται οι τράπεζες. Εκείνες διέφθειραν τον κόσμο, εκείνες τον έκαναν άπληστο. Μας τα 'πρηξαν στα τηλέφωνα για δάνεια και κάρτες. Μας έστελναν στη Πορτογαλία να δούμε την Εθνική, μας πλήρωναν διακοπές, γάμους και δεξιώσεις και μας δάνειζαν για ν' αγοράσουμε τη βίλλα και την κούρσα των ονείρων μας. Κανείς δεν έβαλε φρένο σ' αυτό το όργιο δανεισμού. Και όσοι βλέπαμε τη φούσκα και είμασταν αυστηροί και φειδωλοί, γίναμε τα μαύρα πρόβατα. Τουλάχιστον δεν είμαστε οι αποδιοπομπαίοι τράγοι.

Οι τράπεζες είναι απαραίτητες, έτσι όμως όπως λειτουργούν στην Ελλάδα μ' έχουν κάνει να τις σιχαθώ. Κάποιοι λένε πως τις βούλιαξε το κράτος. Εγώ πιστεύω πως έπεσαν στην παγίδα που έστησαν οι ίδιες.
    Το κάνω QUOTE για να το δούνε και άλλοι...

4. The Following 4 Users Say Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

Lambros46 (08-12-11), nikos1400 (08-12-11), Thomelef (08-12-11), Vasilis (08-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

6. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

gnx (08-12-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή NOT sure if SeRiouS

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα αναλαβω εγω.
    Λεφτα, υπαρχουν.

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

απο δω το πανε,απο κει το πανε
    Πριν 2 μηνες λεγανε καταστροφη η δραχμη τωρα το πασαρουν ως η μοναδικη λυση...
    -------------------

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εμαθα κατι τωρα και εχω νευρα

Χθες 2.30 το μεσημερι, στο χωριο. Η γιαγια μου καθεται στη βεραντα, σταματησε ενα αμαξι με 2 τυπους και πριν προλαβουν να βγουν εξω, παλι καλα!! της εκοψε να μπει μεσα. Οι τυποι μπηκαν σπιτι, φτασαν στη πορτα και αρχισαν να φωναζουν σε σπαστα ελληνικα "ανοιξε" και "φερε τα λεφτα" χτυπωντας τη πορτα. Η γιαγια μου πηρε μια απο τις αδειες καραμπινες του πατερα μου και τη κολλησε στο τζαμι, οι τυποι εφυγαν τρεχοντας..
    Α ρε σκατο*******ηδες να ημουν εκει Θα τους εριχνα και θα τους πεταγα στο ποταμι μετα

Το γαμωτο ειναι οτι ο πατερας μου ξεκινησε στις 5 για το χωριο, αν ηταν εκει θα τους ειχε πυροβολησει σιγουρα. Αντε η γιαγια να γεμισει και να ριξει με τη καραμπινα, θα την πεταξει πισω..

Ποσο σκατατζης ανθρωπος πρεπει να'σαι για να ληστευεις τα γεροντια? Ποσο τεμπελης και ρεμαλι? Και οσο σκεφτομαι ολα αυτα τα γεροντια που εχουν χτυπησει/σκοτωσει/βιασει αυτα τα ζωα που κυκλοφορουν εξω τοσο περισσοτερο τσαντιζομαι..

10. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Ptboul (09-12-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ω ρε Φάνη! Μεσημεριάτικα στα καλά του καθουμένου;;
    Πάλι καλά που έδειξε απόλυτη ψυχραιμία!

Πολύ προσοχή!

να και κάτι που μου έστειλαν https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...post_8838.html
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ptboul : 09-12-11 στις 14:08
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

12. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

Samaro (10-12-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ω ρε Φάνη! Μεσημεριάτικα στα καλά του καθουμένου;;
    Πάλι καλά που έδειξε απόλυτη ψυχραιμία!

Πολύ προσοχή!

να και κάτι που μου έστειλαν https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...post_8838.html
    Ναι μεσημεριατικα.. δεν παμε καλα Πανο..

Rides
    0

Προεπιλογή

Σκατα στον ταφο τους ρε.
    Παιρνεις η δεν παιρνεις το οπλο;

Γμω την καταντια μας.

Ρε Φανη, παλι καλα που δεν την προλαβαν.

Ζωα ρε φιλε, ζωα.

Σελίδα 72 από 99 ΠρώτηΠρώτη ... 2262707172737482 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP