Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 987

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θωμά ίσως να μην έχεις άδικο, δεν ξέρω πως θα είναι το τραπεζικό τοπίο μετά την κρίση, ούτε αν θα βγούμε όρθιοι από αυτήν, άνθρωποι και επιχειρήσεις. Ο χρόνος θα δείξει ...

Το μόνο που θα σου πω σχετικά με το παρελθόν και το πως έπαιρναν οι μαυρισμένοι δάνεια και καρνέ, είναι ότι ο Τειρεσίας έχει αλλάξει πάρα πολύ πλέον και "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον".

Εύχομαι να μην μαυριστεί κανείς μας, γιατί οι δυνατότητες του συστήματος είναι πολύ καλές και η διάρκεια της τήρησης των στοιχείων υπερβαίνει τη 10ετία, οπότε καταλαβαίνεις. Και γιά να μην πάει το μυαλό κανενός στο πονηρό, δεν παρακάμπτεται και δεν "σβηνεται" από ΚΑΝΕΝΑΝ.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θωμά ίσως να μην έχεις άδικο, δεν ξέρω πως θα είναι το τραπεζικό τοπίο μετά την κρίση, ούτε αν θα βγούμε όρθιοι από αυτήν, άνθρωποι και επιχειρήσεις. Ο χρόνος θα δείξει ...

Το μόνο που θα σου πω σχετικά με το παρελθόν και το πως έπαιρναν οι μαυρισμένοι δάνεια και καρνέ, είναι ότι ο Τειρεσίας έχει αλλάξει πάρα πολύ πλέον και "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον".

Εύχομαι να μην μαυριστεί κανείς μας, γιατί οι δυνατότητες του συστήματος είναι πολύ καλές και η διάρκεια της τήρησης των στοιχείων υπερβαίνει τη 10ετία, οπότε καταλαβαίνεις. Και γιά να μην πάει το μυαλό κανενός στο πονηρό, δεν παρακάμπτεται και δεν "σβηνεται" από ΚΑΝΕΝΑΝ.
    οκ δεν αντιλέγω...
    δυο ερωτήσεις μόνο.
    1) γιατί υπάρχει η κουρτίνα του τυρεσία?
    2) μαυρίζομαι εγώ, και κάνει έναρξη η κόρη μου πχ, με ενημερώτητες και ότι χρειάζεται για να πάρει χρηματοδότηση. τι γίνεται???
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    οκ δεν αντιλέγω...
    δυο ερωτήσεις μόνο.
    1) γιατί υπάρχει η κουρτίνα του τυρεσία?
    2) μαυρίζομαι εγώ, και κάνει έναρξη η κόρη μου πχ, με ενημερώτητες και ότι χρειάζεται για να πάρει χρηματοδότηση. τι γίνεται???
    Τι εννοείς κουρτίνα ?
    Νεός επαγγελματίας και δάνειο ...? Δε νομίζω Τάκη. χαχα

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τι εννοείς κουρτίνα ?
    Νεός επαγγελματίας και δάνειο ...? Δε νομίζω Τάκη. χαχα
    εδώ και 4 μέρες σε μεγάλη εταιρεία, έχει σηκωθεί κουρτίνα (όπως την αποκαλούνε), και δεν φαίνεται τι γίνεται...η εταιρεία έχει σφραγίσει επιταγές, και όμως συνεχίζει να χορηγείτε με μπλόκ μέχρι σήμερα...
    είναι πολύ γνωστή και μεγάλη εταιρεία του χώρου μας, και στο παρελθόν έχει πατήσει δυο πιστόλια τρελά.
    αυτό που ρίχνει τώρα είναι το τρίτο, και μάλον το μεγαλύτερο.

νέος επαγγελματίας και μπλοκάκι όμως???
    αυτό δεν είναι χρηματοδότηση?
    νέος επαγγελματίας και χορήγηση για ένταξη σε κάποιο πρόγραμμα δεν παίζει επίσης???
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    εδώ και 4 μέρες σε μεγάλη εταιρεία, έχει σηκωθεί κουρτίνα (όπως την αποκαλούνε), και δεν φαίνεται τι γίνεται...η εταιρεία έχει σφραγίσει επιταγές, και όμως συνεχίζει να χορηγείτε με μπλόκ μέχρι σήμερα...
    είναι πολύ γνωστή και μεγάλη εταιρεία του χώρου μας, και στο παρελθόν έχει πατήσει δυο πιστόλια τρελά.
    αυτό που ρίχνει τώρα είναι το τρίτο, και μάλον το μεγαλύτερο.

νέος επαγγελματίας και μπλοκάκι όμως???
    αυτό δεν είναι χρηματοδότηση?
    νέος επαγγελματίας και χορήγηση για ένταξη σε κάποιο πρόγραμμα δεν παίζει επίσης???
    ααα ... αυτό εννοείς. Μπορεί να έχει κάνει προσφυγή στη αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων. Καρνέ μπορεί να παίρνει με τη σύμφωνη γνώμη κάποιων, κανονικά όχι.
    Αν είναι εγγυημένο το δάνειο γιά την Τράπεζα, ναι παίζει.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ααα ... αυτό εννοείς. Μπορεί να έχει κάνει προσφυγή στη αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων. Καρνέ μπορεί να παίρνει με τη σύμφωνη γνώμη κάποιων, κανονικά όχι.
    Αν είναι εγγυημένο το δάνειο γιά την Τράπεζα, ναι παίζει.
    ναι ρε πάνο, αλλά απο την στιγμή που έχει σφραγίσει επιταγές, γιατί να υπάρχει αρχή που να τον καλύπτει???
    δλδ αν μου έρθει να πάρει πράγματα, γιατί θα πρέπει να ρισκάρω, ενώ το πιο απλό θα ήταν να μου δώσει πληροφορία η τράπεζα για το αν έχει σφραγισμένες επιταγές ή όχι???
    απο την άλλη, ποιός να συνεναίσει???οι μόνοι που θα μπορούσαν να συνεναίσουν θα ήταν κάποιοι τύποι που θα ήθελαν να ανταλάξουν επιταγές αναμεταξύ τους, και να τις πάει ο καθένας στο μπλαφόν του...
    ποιός νοήμον άνθρωπος με σφραγισμένες επιταγές θα δεχόταν να ξαναπληρωθεί με επιταγή για να συνεναίσει στο να πάρει ο πρώτος μπλόκ???
    κοίτα...επειδή τα ζώ κάθε μέρα, το σύστημα είναι τελείως τρύπιο...απο ον τρόπο που δουλεύουν οι ίδιες οι τράπεζες, μέχρι και την δικαιοσύνη...
    άλωστε αν οι ίδιες οι τράπεζες και η δικαιοσύνη έκαναν σωστά την δουλειά τους, δεν θα είχαμε αυτά τα χάλια σήμερα με τόσα χαμένα λεφτά απο επιταγές και ανοιχτά υπόλοιπα...
    η μισή αγορά έχει μπιστολιάσει την άλλη μισή, και όλοι είναι στις θέσεις τους...
    το αν έχει αλλάξει λίγο προς το καλύτερο η κατάσταση, είναι επειδή η ίδια η αγορά πείρε τα μέτρα της, και κοιτάει πλέον να εξασφαλίζει τις πωλήσεις της...
    αν περιμέναμε ακόμα απο τις τράπεζες, θα είχαμε φύγει όλοι οι επαγγελματίες ένα χρόνο πρίν...
    δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς γι'αυτά!!!
    sympether with chiefτης

/

7. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

katsaraios (08-12-11), PANOS-E60 (07-12-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP