bill το εχω τεσταρει απο προχθες το μεσημερι που πρωτοδωθηκε στο κοινο.
πιο καλα να περιμενουν λιγο ακομα οσοι το θελουν στο 4ρι.... Eχει μικροθεματακια ακομα που δυστυχως το restore μετα ειναι μονοδρομος....
Υπομονη!!!
bill το εχω τεσταρει απο προχθες το μεσημερι που πρωτοδωθηκε στο κοινο.
πιο καλα να περιμενουν λιγο ακομα οσοι το θελουν στο 4ρι.... Eχει μικροθεματακια ακομα που δυστυχως το restore μετα ειναι μονοδρομος....
Υπομονη!!!
και για του λογου το αληθες.
απο twitter..
@iP1neapple: "...dont give @h1siri your data. Theyll use it for their server and boom 400 requests per second over your ids."
Με μια περιήγηση στο Web συχνά μπορείτε να βρείτε πρωτότυπες ιδέες και εναλλακτικές λύσεις σε αυτά που ήδη γνωρίζουμε. Στην περίπτωση αυτή, βρήκα σε ένα site που μιμείται τα γραφικά του διάσημου SIRI της Apple, και είναι συμβατό με διάφορους browsers.
Μπορείτε να βρείτε το σε αυτόν τον σύνδεσμο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από οποιαδήποτε συσκευή, Mac ή PC, συμπεριλαμβανομένου του iPhone και του iPad.
Απλά πατήστε το μικρόφωνο όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία.
Εγώ το έχω λειτουργήσει στο Mac και πραγματικά δουλεύει πολύ καλά..;-)
Περιμένω εντυπώσεις..;-)
Πηγή:ispazio
Εάν δεν το σπάσουμε (που δεν το βλέπω) πως θα τα κάνουμε αυτά θείο Χρήστο?????
Θα τα αγοράσετε γνήσια στις προνομιακές τιμές της apple (του στυλ 89 ευρώ για ένα σετάκι μικρες ψείρες.Το αντίστοιχο σετάκι της Apple με τις μεγάλες ψείρες και το joystick κάνει 35.Απο το 35 μέχρι το 89 κόστισε το πλαστικό.ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕ!!!!!!!!)...![]()
Υ.Γ Το ξέρω είμαι πολύ κράχτης,αλλά κάποια πράγματα δεν μπορείς να μην τα σχολιάσεις...
Mαλλον η αδεια δε σου κανει καλο εσενα.
Το παραπανω ειναι ενα απλο site που καποια παλικαρια προσπαθησαν να κοπιαρουν οσο καλυτερα μπορουσαν το siri.ΔΕΝ ειναι δλδ οριτζιναλ.
Aν τωρα μιλας για τα ποιο ποιο πανω add on για να βαλεις το original siri στο τεσσαρι....να σου πω οτι σπαει και βαζεις οτι θες αλλα οχι το καλο σπασιμο που ξερεις.
Στο κράξιμο είμαι πάντα οντοπικ...
100 ευρώ????Μόνο τόσα λίγα????
Θα τα πάρουμε σπασμένα κύριε...Aπο την δεύτερη μέρα που θα γίνει το release.Μην σου πω μια βδομάδα πριν το release...
Υ.Γ Στα πα εγώ...Αμα ακολουθήσεις το γρήγορο οδηγό εγκατάστασης θα πάνε όλα καλά...Πήρες και το usb σε 10/100?
τετοιο χαλι που θα ναι τα 8 μονο σπασμενα αξιζει.......
Δεν ηταν μονο οδηγος....
Σημερα θα στησω το δυκτιο με κατ6 και το χιλιαρι
hahaha...Mεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μην λες...
Τελικά θα το στήσεις με hub 1000άρι tplink?
Y.Γ τώρα είμαι 100% οφτόπικ...![]()