Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 94

Θέμα: Προϊόντα περιποίησης με καλό VFM

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Άρη Θεέ πάρε την ΠΑΕ! Ο άνθρωπος για ''ερασιτέχνης'' είναι πολύ μπροστά!
    Να τον ευχαριστήσω και εγώ δημόσια για τις συμβουλές του που μου έδωσαν ωραίο αποτέλεσμα. Τον εμπιστεύτηκα και τα σχεδόν 200ευρώ που έδωσα δεν πήγαν χαμένα

2. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

120ie87 (07-12-11), BILL007 (06-12-11), Driver M (06-12-11), Ptboul (07-12-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άρη Θεέ πάρε την ΠΑΕ! Ο άνθρωπος για ''ερασιτέχνης'' είναι πολύ μπροστά!
    Να τον ευχαριστήσω και εγώ δημόσια για τις συμβουλές του που μου έδωσαν ωραίο αποτέλεσμα. Τον εμπιστεύτηκα και τα σχεδόν 200ευρώ που έδωσα δεν πήγαν χαμένα
    Να'σαι καλά Σπύρο!

Το βασικό είναι η όρεξη και σε συνδυασμό με μερικά καλά προϊόντα μπορούν να γίνουν θαύματα στην εμφάνιση οποιουδήποτε αυτοκινήτου.
    Και όλα αυτά οικονομικότερα σε βάθος χρόνου και πολύ ασφαλέστερα από τα πλυντήρια αυτοκινήτων.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

4. The Following 2 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

BILL007 (06-12-11), scania124 (06-12-11)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να'σαι καλά Σπύρο!

Το βασικό είναι η όρεξη και σε συνδυασμό με μερικά καλά προϊόντα μπορούν να γίνουν θαύματα στην εμφάνιση οποιουδήποτε αυτοκινήτου.
    Και όλα αυτά οικονομικότερα σε βάθος χρόνου και πολύ ασφαλέστερα από τα πλυντήρια αυτοκινήτων.
    Άρη κάποια στιγμή θα ανεβάσω την τελευταία επέμβαση που έκανα σε ένα mondeo τελευταίας γενιάς ,ενός φίλου. Το Αυτοκίνητο ,είχε παρατηθεί κάτω από δεντρο για μήνες και το χέζανε τα πουλιά. Το βερνίκι είχε καεί...Το αμάξι δεν έξινε καινούριο, αλλά αναβλήθηκε το βάψιμο για κάποιο καιρό. Το αποτέλεσμα πάντως ήταν εντυπωσιακό

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP