Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 53

Θέμα: Κιτ Υγραεριου

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

εχω καμποσα παραδειγματα με καμμενες βαλβιδες.
    εχω και τρυπια πιστονια
    αυτο που πιστευω οτι γινεται ειναι οτι παιζει καποια στιγμη "στεγνωμα" η καποια τοπικη-ολικη υπερθερμανση
    δεν ξερω τι και πως αλλα δεν βλεπω καποιο αλλο λογο.
    ειναι κατι που με εχει απασχολησει κατα καιρους σε ερωτησεις πελατων για το λογο που πηραν το μοτερ στη μασχαλη.
    βεβαια δεν μπορω να κατηγορησω ευθεως τον τυπο που του εβαλε το υγραεριο αλλα και ουτε να αποδειξω οτι εσπασε απο αυτο.

αυτο που σιγουρα μπορω να κανω ομως ειναι να του πω πως καμια εγγυηση δεν παρεχεται στην επισκευη του κινητηρα του αν συνεχισει να εχει την εγκατασταση επανω.
    επισκευη λοιπον το μοτερ και υπογραφη οτι δεν καλυπτεται απο εγγυηση.
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σπυρο νομιζω οτι ο παραλληλος εγγεφαλος επεμβαινει και σε αβανς
    νομιζω,δεν το ξερω.

κατι που εχω παρατηρησει σε καποια αυτοκινητα με υγραεριο που εχουν ερθει με λαμπακι βλαβης ειναι οτι η βλαβη αφορα εναν κωδικο που σου λεει για "lean mixture" .
    ειναι βεβαια γενικος κωδικος και σε βαζει να ελενξεις διαφορα πραγματα χωρις να καταληγει καπου.

πιστευω ακομα οτι μεγαλο ρολο θα πρεπει να παιζει και η αλλαγη απο το ενα καυσιμο στο αλλο.
    αν αυτη η αλλαγη γινεται με 4.500σαλ ολο και καποιο milisec θα στεγνωνει ! δε μπορει!!!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπυρο νομιζω οτι ο παραλληλος εγγεφαλος επεμβαινει και σε αβανς
    νομιζω,δεν το ξερω.

κατι που εχω παρατηρησει σε καποια αυτοκινητα με υγραεριο που εχουν ερθει με λαμπακι βλαβης ειναι οτι η βλαβη αφορα εναν κωδικο που σου λεει για "lean mixture" .
    ειναι βεβαια γενικος κωδικος και σε βαζει να ελενξεις διαφορα πραγματα χωρις να καταληγει καπου.

πιστευω ακομα οτι μεγαλο ρολο θα πρεπει να παιζει και η αλλαγη απο το ενα καυσιμο στο αλλο.
    αν αυτη η αλλαγη γινεται με 4.500σαλ ολο και καποιο milisec θα στεγνωνει ! δε μπορει!!!
    Συνήθως Δημήτρη κλέβουν τα δεδομένα και δεν επεμβαίνουν. Απλά να σου πω ότι πολλές ιταλικές εταιρίες όταν του έστειλα μεηλ και τους ρώτησα σχετικά, δεν ήξεραν να μου απαντήσουν,μιας και δεν τον εφτιαχναν εκεινες τον εγκέφαλο ,αλλά τον έπαιρναν από άλλον και με παρέπεμπαν σε αυτόν.
    Όλα αυτά πριν 2,5-3 χρόνια όταν σκεφτόμουν να το κάνω επαγγελματικά.Αλλά σωστά... Νομίζω το γιατί και το πως δεν έγινε το καταλαβαίνεις

Το lean mixture ξέρεις καλύτερα από εμένα ότι έιναι ''και στην κορφή κανέλα''.

¨οχι εκεί δεν έχει πρόβλημα.Δεν στεγνώνει.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Aυτό ήθελα να ρωτήσω εγω Δημήτρη.Στο αβανς μπορείς να επέμβεις με νεο χάρτη.Κάνουν κάτι τέτοιο τα κιτάκια αυτά μέσω κάποιου παράλληλου?
    Αλλά ακόμα και να το κάνουν,πάλι δεν θα ήθελε fine για να δουλέψει "τέλεια" στο αμάξι που μπήκε???

Οσο για το lean,γιατί δεν το κάνουν πλούσιο?(πάλι χάρτης θα πρέπει να πέσει βέβαια) Έτσι κάπως θα διορθωνόταν το θέμα...

Προεπιλογή

Εν συντομία γιατί φεύγω.
    Το υγραέριο (βουτάνιο-προπάνιο σε αναλογία μεταξύ τους) έχουν πολύ υψηλότερα οκτάνια, άρα δεν έχουμε θέμα προανάφλεξης.
    Μην υποτιμάς τον εαυτό σου λέγοντας, τα σκεφτόμαστε εμείς και δεν μπορούν αυτοί...
    Τράβα δες ποιοι είναι οι εγκαταστάτες, τις μισές λέξεις που είπαμε δεν τις γνωρίζουν. Άρα θεωρητικό υπόβαθρο δεν έχουν, πρακτικό επίσης δεν έχουν αφού δεν είχαμε αυτοκίνητα εδώ...άρα τώρα αποκτούν. Και με τόση σφαγή που γίνεται στην αγορά ποιος θα βάλει προγραμματιστή να του το φτιάξει? Επίσης πρέπει να πειστεί, ότι αυτό δεν πρέπει να δουλεύει έτσι, υπάρχει λύση... αλλά βλέπεις η απάντηση ''έτσι δουλεύουν αυτά'' κάνει σουξέ.
    Τράβα δες ποιοι είναι οι εγκαταστάτες.... Αυτοί που παλιά πουλάγαν αυτοκίνητα (ένΑς γιατρος το είχε), αυτοί που έκαναν βελτιώσεις(άλογα στραγάλια), αυτοί που έβαζαν λάστιχα(βάλε μεγάλη πίεση θα μπεις πίστα).

6. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (06-12-11), Dimzan (06-12-11), kplc16 (06-12-11), z3 2.2 (06-12-11)

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

αρα υγραεριο και αμαξι γινεται. υγραεριο αμαξι και ελλαδα δε γινεται (η τουλαχιστο οχι ευκολα και χωρις ρισκο).

danke, Κατι μαθαμε και σημερα

8. The Following 2 Users Say Thank You to Dimzan For This Useful Post:

BILL007 (06-12-11), m-power_01 (06-12-11)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων
    αρα υγραεριο και αμαξι γινεται. υγραεριο αμαξι και ελλαδα δε γινεται (η τουλαχιστο οχι ευκολα και χωρις ρισκο).

Δεν μου αρέσει να τσουβαλιάζω τους πάντες... Κράτα το όχι εύκολα.

Επίσης στο εξωτερικό θα βρεις και κάποια adaptors που μπαίνουν στον αισθητήρα θέσης του εκκεντροφόρου και ξεγελούν τον εγκέφαλο. Εξατομικευμένα για κάθε κινητήρα. Εδώ δεν τα βρήκα ποτέ.

10. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (06-12-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων

και στην ελλάδα γίνεται
    αρκεί να μην πας στον πρώτο τυχόντα

υπάρχει ειδικό φόρουμ υγραεριοκίνησης για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει για συστήματα και εγκαταστάτες
    υπάρχουν και σπασμένα μοτέρ...πόσα είναι; τα αυτοκίνητα με υγραέριο είναι χιλιάδες πλέον

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

μια περιπτωση με βαλβιδες ηταν σε ενα αυτοκινητο το οποιο ειχε εγκατασταση υγραεριου και ο πελατης δηλωσε μετα την ζημια οτι παρολο που δουλευε μονο με το υγραεριο του κατεβαινε και ο δεικτης της βενζινης!
    δλδ εκαιγε και απο τα δυο μαζι!!!
    βγαλε τωρα συ συμπερασμα!

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ανάλογα τον εγκέφαλο δεν μπορείς απ´ ότι ξέρω να δουλεύεις με διαφορετικό αβανς εκτός απο κάποιες μικροδιορθωσεις που κάνει ο εγκέφαλος απο μόνος του! Μόνο σε σύγχρονους εγκεφαλους και σε αγραφους έχεις διαφορετικές χαρτογραφησεις αβανς! Για τις βαλβίδες το θεωρείται λογικό και όχι για το καπάκι; Γιατί; Τεσπα εγώ θα έβαζα αν είχα κάποιο αυτοκίνητο αργοστροφο ταξιδιαρικο θα έκανα μια πλούσια ρύθμιση και θα πήγαινα αργά και οικονομικά απλά όπως έγραψε πολύ σωστά ο ζ3. 2,2 οι κινητήρες που έχουμε είναι βενζίνης τέλος δεν είναι καλό ούτε υγραεριο να καίνε ούτε την υπερπατεντα με το υδρογόνο!

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP