τεληκα δεν ξερετε ε?? δεν πυραζει θα παω στο συνεργιο να παρω την κριαδα μου αχαχαχαχ
τεληκα δεν ξερετε ε?? δεν πυραζει θα παω στο συνεργιο να παρω την κριαδα μου αχαχαχαχ
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Αυτο εδω δεν μετραει δηλαδη ως απαντηση?? https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...33&postcount=9
Εγκαταστάσεις - Μελέτες Hi-Fi, TV, Home Cinema.
πρωτα πες μας αν εχεις καποιο προβλημα καταναλωσης-κακης αποδοσης-κακης λειτουργιας περα απο την καταναλωση λαδιου.
μετα μετρα συμπιεση σε ενα συνεργειο.
Αναλογως των απαντησεων σου προτεινυομε κι εμεις αντιστοιχα
Αν πχ απο συμπιεση εισαι ενταξει σε ολους τους κυλινδρους και εχεις πεσμενη αποδοση μπορει να ναι απο χαλασμενο μαφ. Λαδια μπορεις να καις για χιλιους δυο λογους. Ελατηρια πιστονιων, η τσιμουχακια βαλβιδων ειναι οι κυριοι λογοι. Το πρωτο μαλλον δυσκολο. Μπορει ομως καποια πιο εξωτερικη φλατζα να σου χει χαλασει και να φευγουν τα λαδια και να μην καιγονται.Χιλια δυο μπορει να ειναι...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimzan : 05-12-11 στις 02:49
αν εχει φρεσκα λαδια ,μπουζι και παραφλου στο ψυγειο ,τοτε ειναι ενταξει να σε γυρισει σε ολο τον κοσμο
Ε36 mpack
οκ παιδια σασ χιλιοευχαρηστω υληκρινα παιδια με διαφωτησατε απο αυριο ξεκηναω να δω τι παιζει και σασ ενημερωνω
παιδια σημερα πηγα στον μαστορα μου τον οπιο εμποηστευομαι παρα πολη λογο οτι ειμαστε χρονια φιλοι και για εναν ακομα λογο οτι εχει στην κατοχη του ενα απο τα δηνατοτερα ε36αρια στα χερια του το οπιο εινια τουρμπατο εκτοσ οτι εχει φιαξει πολη δυνατα αμαξια και εινια και στουσ αγονεσς κυταξε το αμαξακι ου και μου ειπε οτι δεν θελει επησκευη και τετια πραγματα που εγω λαθος ειθελα να κανω μου ειπε επισης οτι εχει καποιες διαροες σε λαδακια τα οπια θα τα φιαξουμε με φλατζουλες και θα του κανουμε και ενα γενηκο σερωις ωπος οτι λουρακια θελουν αλαγη του a/c οτι υμαντεσ τεσπα θελουν αλαγη τα φιλτρακια του ολα θα ανανεοσουμε με παραφλου το ψυγιακη μπουζακια και τετια μου ειπε οτι ενταξει σαν αποδοση το μοτερακι εχει παιζει λιγακη αλα οχι σε συμιο να θελω να κανω επισκευη η οπια ειναι κια πολη ακρηβη ουτε αλβηδεσ ουτε ελατηρια στα μπιστονια τωρα ανα εγω ειμαι αγυρηστο κεφαλη και θελω να πεταξω λευτα ασ το κανω μου ειπε αλα αυτος δεν μου το πρωτυνει . τωρα εγω θελω να παρω μια γνωμη πσο περηπου μπωρει να κοστισει ενα γενηκο σερωις με υμαντεσ λαδια μπουζακια φηλτρα παραφλου κια της φλατζουλες ωστε να μην χανω τα λαδακια μου?/
παιδια ζυτω συγνωμη απο την βιασηνη ου να γραψω τα εκανα θαλασα εχω πολλα λαθακια αν μπωρω πως τα διωρθωνω?/
βαλεκαμιατελειακαιχωρισεκ αιτιςπροτασεις
οχιτιτποταλλομαςβγηκανταμ ατιακαιδενπαλευεταιετσιπο υτογραψεςκαιμεκολλησεςτωρ ακαιγραφωκιεγωετσικαιεχει ξεφυγειπολυτοθεμα
υγ.ανμπωρυςκελυγωωρθωγραφ μαινα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimzan : 06-12-11 στις 17:51
Ρε παιδιά πολύ ορθογραφικό λάθος λέμε και θα έλεγα υπερβολικό!!!!!!!!!!!