Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: Δίσκος-πλατώ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δισκοπλατώ της luk εχω και εγω στο δικό μου.

Αυτο που θα ηθελα να προσθέσω παντως ειναι οτι η αντιπροσωπεια εδωσε τιμη για αλλης ποιοτητας ανταλλακτικο.

Μην συγκρινουμε τα 169 με τα 500. Ουδεμια επαφη στο τελικο αποτελεσμα.

προσωπικα οταν κατεβασα τον εργοστασιακο δισκο για τον luk (επειτα απο 170000χλμ) απογοητευτηκα.
    Ειχα ενα δισκο που ειχε φθαρει και ειχε ανεβει ψηλα. Αλλα ποτε δεν μυριζε, ποτε δε μασαγε... Ηταν θηριο.
    Ο δισκος που μπηκε σιγουρα ηταν καινουριος και ειχε παραπανω ψωμι...
    Αλλα καμια σχεση. Oταν ζοριστει μυριζει σε σημειο που δεν αντεχεις μεσα στο αμαξι, ενω πανω απο 3 εκκινησεις συνεχομενα πλεον δεν μπορω να κανω(γιατι η 2α μου χτυπαει κοφτη και το κοντερ δειχνει 60...).

Πιστευω οτι το πιο αντικειμενικο ειναι να συγκρινετε την τιμη ενος zachs με τη χρεωση εξωτερικου συνεργειου σε σχεση με την τιμη της αντιπροσωπειας.
    Αλλιως μιλαμε για ανομοια πραγματα.

Για την ιστορια. Ξεψαχνιζοντας τα πραγματακια που ειχε το κιτακι μου της luk διαπιστωσα οτι ο δισκος ηταν της valeo και το πλατω zachs. Mου ειπαν τοτε οτι η luk παντρευει πραγματα απο διαφορες εταιρειες αναλογα και με το μοντελο. Δεν ξερω τι ισχυει, δεν το εψαξα παραπανω.
    Παντως ο δισκος που κατεβηκε(ο μαμα) δεν ηταν valeo...

Ισως να επεσα σε περιπτωση, ισως να με κοροιδεψανε αλλα συντομα θα αγορασω ενα δισκοπλατω zachs.
    Φιλος το εχει πολλα χλμ σε 36αρι και παρολο το σκισιμο αυτο εκει. Οπως ακριβως ηταν και αυτο που ειχα πριν αλλαξω...

2. The Following 4 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

///M Arios (21-02-12), 120ie87 (05-12-11), Nick bmwlover (09-01-12), zaharias (05-12-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP