race,οκ...καλα τα λες..
ειμαι σιγουρος οτι αυτη τη στιγμη οι φανατισμενοι περι κομματικων δεν ειναι ουτε το 5% των πολιτων.δηλαδη οι συγγενεις των βουλευτων,το κοντινο περιβαλλον....
τοτε πως εξηγειτε το φαινομενο,παροτι οι δημοσκοπησεις δειχνουν τρελο ποσοστο του κανενα,ενω βγηκε μια ολοκληρη κυβερνηση εθνικης σωτηριας,εκτος του λαου!δηλαδη δεν ρωτηθηκε ουτε η γνωμη του.και να δεχτω που δεν το δεχομαι ουτε για πλακα,οτι τα χρονοδιαγραμματα ηταν σφιχτα.
μιλαμε για μια κατασταση που ξεκινησε κοντα στα δυο χρονια.αποτυχε η κυβερνηση να βαλει μια εστω μικρη ταξη στο μπαχαλο και οχι μονο δεν το εκανε,προσωραμε και σε δευτερη μνημονιακη συμβαση.
αποδειξη του οτι τα πραγματα ειναι εκτος λογικης,οτι ζητανε υπογραφες ολων!!
αλλα το προβλημα ειναι πιο βαθυ!!!ζητανε μεν τις υπογραφες απο ενα κοινοβουλιο που υποθετικα ειναι ελληνικο,ενω αυτη τη στιγμη οι βουλευτες ειναι η πρωτη και τελευταια καταρα!!!!ο ρολος της δημοκρατιας ποιος ειναι σε αυτη τη περιπτωση?
μια εκδοχη ειναι αυτη που λεει ο ζ4...
το κεφαλι κατω δεν το βαζουμε...συγνωμη αλλα απο 802 ευρω σημερα παιρνω 768 το μηνα...
το καυσιμο για να παω στη δουλεια μου ειναι δυσβασταχτο.
ο πατερας μου ειναι ανεργος εδω και δυο χρονια και ειναι 56 χρονων..η μανα μου ειναι ανεργη εδω και 4 χρονια και ειναι 51.
το ενοικια του σπιτιου μου μολις πριν δυο μηνες το κατεβασα στα 300 ευρω το μηνα ενω το αφορολογητο επεσε..ποσο αλλο να σκυψω???στα γονατα ειμαι και απο αντρας εχω γινει γιουσουφακι απο τα...
ο παππους μου που μεχρι τωρα επερνε μια συνταξη 1500 ευρω σημερα παιρνει 900.ο θειος μου ανεργος,η θεια μου επισης.
μηπως εχουμε παρεξηγη σει πολυ τα πραγματα??
μηπως μπερδεψαμε το ποιος φταιει τι φταιει και γιατι?
ενας πολιτης της ταξης μου και να θελει να φοροδιαφυγει δεν μπορει.και αν το κανει θα μιλαμε για κανενα αυθαιρετακι διοτι και να ηθελε να κτισει κανα παλτι ..δεν θα μπορουσε..
δηλαδη μιλαμε για ποσα πολυ μικρα.ξαναλεω οτι και να ηθελε να φοροδιαφυγει.
πως θα ξεπληρωσω εγω??
τι θα φαω εγω?
τελικα επειδη ολοι μας γνωριζουμε την αληθεια αλλα λιγοι την παραδεχονται ουτε εγω φταιω ουτε κανενας της ταξης μου..
και μεταξυ μας ουτε και οι εργαζομενοι στο δημοσιο φταινε ουσιαστικα γιατι ετσι βρηκανε!!!
βρηκαν τα επιδοματα εγκαιρης προσελευσης...βρηκανε τη μονιμοτητα..βρηκανε τη τεμπελια!!στο γραφειο μου γιατι δεν υπαρχει τεμπελια??
γιατι οταν ενας απο εμας παιρνει αδεια οι υπολοιποι καλυπτουμε το ποστο του και δε χανεται ουτε μια παραγγελια?
και οταν λεμε τοσα χρονια τι ψηφιζαμε...
οντως...
μηπως ειδατε τα ποσοστα της αποχης στις τελευταιες εκλογες?(δημοτικες)
μαλλον ας το πω αλλιως...θυματε κανεις σας το ποσοστο αποχης???
βλεπετε καθολου τις υποτιθεμενες σημοσκοπησεις να δειτε τα ποσοστα του κανενα??
μηπως αναρωτηθηκατα αν στις ερωτησεις των προβλεψεων υπηρχε η απαντηση αι στο διαολο το ποσοτο θα ηταν μπορει και 100%?
μηπως αν οι κινητοποιησεις δε γινονταν απο "μελλοντικους βουλευτες" μπορει να ειχαν αποτελεσμα?
οχι δε δεχομαι οτι φταιω.δε δεχομαι οτι μια χωρα θα ονομαζεται μακεδονια,ενω οι βυζαντινοι τους εδωσαν ακομα και τη γλωσσα που γραφουν....
ποιος χειριστηκε το ζητημα??φυλακη και δημευση της περιουσιας!!!
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....