Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 34

Θέμα: "καινουρια"κυβερνηση

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

ναι,ωραια...
    αρα τελικα φταιμε εμεις σα λαος?
    γιατι αν ειναι ετσι,τοτε ας το βουλωσουμε ολοι και ας πληρωνουμε χαρατσια,φορους,να βλεπουμε λαμποργκινι στο δρομο και αυτος να δηλωνει ανεργος,να βλεπουμε τους υπουργους να φτιαχνουν βιλες με κρατικα κονδυλια και παει λεγοντας...
    μου κανει τρομερη εντυπωση παντως γιατι βλεπω μια κοινωνια δυο ταχυτητων
    ο δρομος δειχνει οτι ειμαστε ετοιμοι για μαχη ,η τηλεοραση δειχνει (ας μη πω τι δειχνει)
    και εν τελει ολες οι κινητοποιησεις που υποτιθεται γινονται για το συμφερον των εργαζομενων,τελικα κατκρινεται απο ολους τους πολιτες γιατι μονο αυτοι ταλαιπωρουνται.
    το αποτελεσμα παντως ειαι οτι αφου εγω δεν εχω χρηματα στο πορτοφολι μου,πως θα αγορασω ενα μπλουζακι ωστε να δουλεψει το εμπορικο καταστημα ρουχων,πως θα πιω ενα κρασι σε ταβερνα ωστε να δουλεψει και η ψυχαγωγια και παει λεγοντας...
    αντι αυτου λοιπον,συνεχως και χωρις καμμια διακριση και ευαισθησια μειωνονται οι αποδοχες συνταξεων και μισθων.μαλιστα αυτο επιρρεαζει οχι τους υψηλομισθους αλλα μονοτους χαμηλομισθους.
    οντως ειναι απαραδεκτο να υπαρχει επιδομα εγκαιρης προσελευσης,οπως και πολλα αλλα "κουλα".
    ομως το να γινονται συνεχεις μειωσεις σε μισθους και απαραδεκτα συνεχεις επιβολλες φορων,κοψιμο φοροαπαλλαγων και κανενας ελεγχος....
    παραδειγμα...πως κανεις το αφορολογητο τοσο χαμηλο,χωρις να ενδιαφερεσαι για φροντηστηρια παιδιων,ενοικια,καυσιμα θερμανσης-κινησης
    πως συνεχως αυξανεις τα τελη κυκλοφοριας?
    σιγουρα χρηματα?οκ...
    θα παρεις απο μενα +100 ευρω...
    επι 2.000.000 αυτοκινητα βγαινει 200 εκατ.αντε επειδη ειμαι χουβαρδας,εγω σου βαζω 500 εκατ.το χρονο...
    δηλαδη σωθηκε το κρατος ετσι?
    γιατι αν σωνεται το κρατος εγω και ολοι μας προφανως και ειμαστε διατιθεμενοι φετος να πληρωσουμε +200 ευρω ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ μια για παντα..
    αυτο που συμβαινει ειναι ολοφανερο πλεον και στο τυφλο οτι δεν εχει να κανει ουτε με χρεος,ουτε μονο με κακοδιαχειρηση.
    αρκει να σας υπενθυμισω μια εκπομπη στην ετ3 που εδειχνε μια επιχειρηση κρυσταλλων που την ανοιξε ο παππους,τη πηρε ο πατερας και τωρα την εχει ο γιος.
    ο παππους ειναι ..παππους κοντα 90 και χρονων.
    ο παππους ειπε στη συνεντευξη οτι ειναι χειροτερα απο οτι στο πολεμο....
    οποιος καταλαβε .....καταλαβε.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

2. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

120ie87 (05-12-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP