Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 28 από 28

Θέμα: ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ

Rides
    1

Προεπιλογή

Προτιμότερο θα είναι ο ενδιαφερόμενος αγοραστής να χρηματοδοτηθεί από τράπεζα για την αγορά όπως λένε και οι φίλοι παραπάνω. Λιγότερο ρίσκο και για εσένα Κωνσταντίνα.

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

οποτε η πλιοψηφια λεει ΟΧΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ! μα ολοι ρε γμτ αυτο λενε.....για κανα μακακα ψαχνουν μου φαινεται....
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οποτε η πλιοψηφια λεει ΟΧΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ! μα ολοι ρε γμτ αυτο λενε.....για κανα μακακα ψαχνουν μου φαινεται....
    όπως το είπες
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Rosinante Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολλοι ανθρωποι κυριως καποιας ηλικιας(που θυμουνται τα τραπεζογραμματια) λεγοντας γραμματια εννοουν δοσεις συνηθισμενοι απ' το παρελθον..Αν σου αναφερουν ''γραμματια'' ρωτησε αν εννοουν δοσεις, τελος.
    Τα τραπεζογραμμάτια φίλε μου είναι τα χαρτονομίσματα. Αλλο πράγμα τα γραμάτια ( και άλλο οι συναλαγματικές).

Περιοχή
    Βορειοπειραιωτης
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα τραπεζογραμμάτια φίλε μου είναι τα χαρτονομίσματα. Αλλο πράγμα τα γραμάτια ( και άλλο οι συναλαγματικές).
    Ελα ρε Αντωνη αφου ξερεις τι θελω να πω...ιδιοκτησια της τραπεζας ειναι και τα γραμματια και τα λεγαμε τραπεζογραμματια...εκει κολλησες εσυ...

Rides
    1

Προεπιλογή

Αν το δινεις με γραμματια ... Το αγοραζω ΕΓΩ σε οτι τιμη θες ...Και αμα με ξαναδείς να μου γραψεις .... Χαχαχαχαχα ... Μην μπλεξεις με τετοια πραγματα ... Αφου μπορουν να πληρωσυν τα γραμματια γιατι δεν πανε να παρουν ενα δανειο να τελιωνεις ή αλλιως γιατι δεν πατε σε εναν μαντρα με εξτρα κοστος 300 ευρω να του κανει χρηματοδοτηση ????

Και κατι ακόμα .... ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ???? Ωραια ... κανεις παρακρατηση και παιρνεις γραμματια οκ ??? και το αμαξι εντελως τυχαία " χανεται " ή γινεται κολυμπιθρόξυλο σε μια στουκα και τα γραμματια ΔΕΝ στα πληρωνει .... Τι θα παρεις πισω ???? Οτι περισεψει απ'την στουκα ή θα ψαξεις να βρεις το χαμενο σου αμαξι ????

Η καλύτερη λυση.... Πληρωτεο επι τη εμφανίση ή μαντράς με 300 ευρω επιπλέον επιβαρυνση ( που αν θες να το παιξεις και καλή με τον πελάτη τα πληρωνεις εσυ και τελος ) σας κανει μια χρηματοδοτηση και τελος ....

Και κατι τελευταιο ... Κυκλοφορει ενα κινητο που τελιωνει ( αν θυμαμαι καλα ) σε 889 και ειναι απο Κρητη ( λεει ) και αγοραζει αυτοκινητα με επιταγες σε 3 μηνες .... Απλά ΜΑ ΚΡΥ Α .... Εχει παρει οποιον πουλαει σοβαρο BMW και ψαχνει τον μεγαλύτερο μαλ@#α .... ΠΡΟΣΟΧΗ
    Μνημόσυνο με ΞΕΝΑ κόλυβα ....

Rides
    1

Προεπιλογή

Εδώ εμείς στις δουλειές μας φοβόμαστε να πάρουμε πλέον επιταγές, και κάθε μήνα παίζουμε προπό για το ποιες θα σκάσουν και ποιες όχι αχχααχχαχα

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ενταξει και εγω συμφωνω οτι ειναι μεγαλο το ρισκο και οτι στη θεση της Κωνσταντινας δεν θα το εδινα με αυτον το διακανονισμο.
    Ομως δεν ειναι ο μισος κοσμος απατεωνας και ο αλλος μισος απατημενος... εχθες 5/2 εισεπραξα το τελευταιο απο μια σειρα γραμματιων που ειχαν εκδοθει ως αποζημιωση απολυσης (της γυναικας μου) χωρις κανενα απολυτως προβλημα την καθε φορα.
    Σαφως και ειχα την εννοια και το αγχος... αλλα εκ του αποτελεσματος φανηκε οτι εσφαλα.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP