Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14

Θέμα: Ποτό & οδήγηση σκοτώνουν

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Smile

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να το κλειδώσω και να πάρω ένα ταξί ή ακόμα άμα έχω πιεί πολύ να γυρίσω και με τα πόδια. Κάποιες φορές μπορεί και να μην γυρίσω και να με πάρει ο ύπνος στις κούνιες

Όποιος δεν πιστεύει ότι επηρεάζεται από το ποτό ή ότι δεν πέφτουν τα αντανακλαστικά του, μπορεί να κάνει ένα απλό τεστ. Ας πάρει το gran tourismo ,ας πάρει ένα αυτοκίνητο,ας μάθει μία πίστα...Να την κάνει 1.000.000 φορές να κάνει ένα χρόνο.Μετά ας πιει μια μέρα τα ποτάκια του και να επιχειρήσει να παίξει. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

Σωστός!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όποιος δεν πιστεύει ότι επηρεάζεται από το ποτό ή ότι δεν πέφτουν τα αντανακλαστικά του, μπορεί να κάνει ένα απλό τεστ. Ας πάρει το gran tourismo ,ας πάρει ένα αυτοκίνητο,ας μάθει μία πίστα...Να την κάνει 1.000.000 φορές να κάνει ένα χρόνο.Μετά ας πιει μια μέρα τα ποτάκια του και να επιχειρήσει να παίξει. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.
    Άλλωστε και γιαυτό λέγετε ''the real drive simulator''. Και αυτό είναι το σωστό μην αφήνετε το αλκοόλ να οδηγήσει το αυτοκίνητο, δεν ξέρει να οδηγάει.

Rides
    0

Προεπιλογή

Το έχω ανεβάσει κι εγώ !! https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=10424
    Πρωτείνω κάποιος mod admin να τα ενώσει !!!

Rides
    1

Προεπιλογή

συμφωνω με ολες τις παραπανω απόψεις. Το ποτό ειναι μεγαλη παγίδα για αυτο υπαρχουν τα ταξί ή ακομα και ο υπνος στο αμαξι οπως ειπε ο stef.
    Επίσης δεν φταινε και οι αλλοι οδηγοι στο δρόμο που αμεριμνοι θα βιωσουν το κινδυνο.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP