Σελίδα 7 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 567
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 66 από 66

Θέμα: BMW 330

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Boyz you know if santo and/or canto play around?
    Posting looks familiar to me.
    Δεν τα ξέρω τα παιδιά! Πού τραγουδάνε; Να πάμε να τα σπάσουμε !

2. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (02-12-11), Stathis (02-12-11)

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα 10.000 δεν σε φτάνουν...
    Μπορεί να σε βολεύει και να σε κολακεύει να διαβάζεις για τους θριάμβους του 2jz και να αρέσκεσαι και στην αριθμολαγνεία.
    Θα πω κάποια πράγματα, εσύ δεν νομίζω ότι θα τα λάβεις υπόψιν σου, και τώρα μιλάω σοβαρά. Δεν κάνω χαβαλέ όπως πριν.
    1) είναι μεγάλο λάθος να συγκρίνουμε το αυτοκίνητο μας με κάποιο "ίδιο", αγωνιζόμενου. Ούτε τα ίδια χλμ κάνουμε, ούτε την ίδια συντήρηση, ούτε μας απασχολεί το ίδιο το αν θα σπάσει. Ξέρεις πόσα από αυτά τα θεωρητικά "άσπαστα" αυτοκίνητα τα έχουν αφήσει όλα στην άσφαλτο σε κάτι αγιαμαρίνες,αφιδνες,ασπρόπ υργους,βραχνέικα,κλπ. Άμα ρωτήσεις το κάτοχο-οδηγό-βελτιωτή θα τα αρνηθεί όλα. Λες και είναι ντροπή, λες και δεν το περιμένουμε από ένα πιεσμενο μοτέρ που δουλεύει στο όριο.
    2) Ο έλληνας αυτοκινητόκαυλος καταναλωτής είναι ο πιο ηλίθιος στο κόσμο. Πόσα λάθη έχουν γίνει , πόσα από αυτά θα μπορούσαν να έχουν στοιχίσει ακόμα και ανθρώπινη ζωή; Και όμως ο ηλίθιος πηγαίνει ακόμα εκεί! Σπάει, χαλάει , δεν έχει δουλέψει ποτέ σωστά, ο στόκος εκεί . Αναγάγει το μαστόρι σε ανώτερη θεότητα ,λες και του χρωστάει. Ενώ ο ίδιος τα σκάει χοντρά. Και τι θα βγει να πει μετα; Ότι έδωσα και μια και δύο και τρεις τα ωραία μου λεφτά στον Χ και μου τα έκανε ρόιδο; Άρα είμαι λακαμας; Όχι θα αποκρύψεις την αλήθεια και θα αφήσεις τσαρλατάνους να επιβιώνουν.
    3) Παρουσιάσεις αυτοκινήτων. Πραγματικά πιστεύεις ότι το αμάξι αυτό δουλεύει 1,7 κάθε μέρα; Η μήπως όταν περνάει από το δυναμόμετρο;
    4) αξιοπιστία περιοδικών. Πιστεύεις ότι όταν παρουσιάζει ο "μαμάτος" ο βελτιωτής αυτοκίνητο , όλα είναι αντικειμενικά; Όλα αληθεύουν ;
    5) Πολλοί από τους σημερινούς δημοσιογράφους αυτών των γρήγορο περιοδικών πρέπει να έχουν τόση σχέση με την αυτοκίνηση όση οΓΑΠ με την πολιτική. Ας δει κάποιος βιντεάκια παρουσιάσεις παλαιότερες και θα καταλάβει.
    κοιτα φιλε εχεις ενα δικιο σε αυτο αλλα ολα τα υπολοιπα που αναφερεις δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που λεμε...την πας αλλου την συζητηση....ποιος θα εχει ενα supra 650 ps για να πηγαινει στην δουλεια του???αρα απο την στιγμη που βελτιωνεις σε τετοιο βαθμο ενα αυτοκινητο το εχεις για να ξεκ@υλωνεις οχι για να πηγαινεις στο super market...αλλα κ αυτο γινεται... αν εισαι διατεθημενος να του βαζεις 100 ευρω βενζινη σε καθημερινη βαση ναι τοτε....οτιδηποτε ειναι πολυστροφο εχει φθορα γι'αυτο κ τα καραβια πηγαινουν με 300-400 στροφες για να πηγαινουν για μια ζωη....αν κατανοησεις αυτα που σου λεω θα καταλαβεις κ τις φθορες που εχει ενα αυτοκινητο βελτιωμενο στα 650 ps...γιατι ετσι οπως μας τα λες εσυ ρε φιλος τοτε ολοι φτιαχνουν τα αυτοκινητα τους για μια παρουσιαση σε περιοδικο κ μετα τα πετανε κ τα ξαναφτιαχνουν....

4. The Following User Says Thank You to BMW2jz For This Useful Post:

m-power_01 (02-12-11)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    κοιτα φιλε εχεις ενα δικιο σε αυτο αλλα ολα τα υπολοιπα που αναφερεις δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που λεμε...την πας αλλου την συζητηση....ποιος θα εχει ενα supra 650 ps για να πηγαινει στην δουλεια του???αρα απο την στιγμη που βελτιωνεις σε τετοιο βαθμο ενα αυτοκινητο το εχεις για να ξεκ@υλωνεις οχι για να πηγαινεις στο super market...αλλα κ αυτο γινεται... αν εισαι διατεθημενος να του βαζεις 100 ευρω βενζινη σε καθημερινη βαση ναι τοτε....οτιδηποτε ειναι πολυστροφο εχει φθορα γι'αυτο κ τα καραβια πηγαινουν με 300-400 στροφες για να πηγαινουν για μια ζωη....αν κατανοησεις αυτα που σου λεω θα καταλαβεις κ τις φθορες που εχει ενα αυτοκινητο βελτιωμενο στα 650 ps...γιατι ετσι οπως μας τα λες εσυ ρε φιλος τοτε ολοι φτιαχνουν τα αυτοκινητα τους για μια παρουσιαση σε περιοδικο κ μετα τα πετανε κ τα ξαναφτιαχνουν....
    Νομίζω ότι στα σοβαρά συμφωνούμε! Δεν είπα ότι την επομένη σπάει, απλά οτι αν η παρουσιάση πχ έγινε στα 1.7 αυριο θα δουλέυει 1.3 .
    Ωραία αφού τα βρήκαμε , πάμε να το ξεκάνουμε πάλι!

Το 2jz έχει valvetronic?

Rides
    0

Προεπιλογή

/insert insanely insane insanity pic here/

7. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (02-12-11)

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω ότι στα σοβαρά συμφωνούμε! Δεν είπα ότι την επομένη σπάει, απλά οτι αν η παρουσιάση πχ έγινε στα 1.7 αυριο θα δουλέυει 1.3 .
    Ωραία αφού τα βρήκαμε , πάμε να το ξεκάνουμε πάλι!

Το 2jz έχει valvetronic?
    το δικο μου οχι κ δν λεγεται valvetronic η toyota το ονομαζει vvtli...αλλα εχει κ 2jz με μεταβλητο οπως αυτο στο power magazine...

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mε αυτό το s που έχει 300000 χλμ και έχει 150000 τα ίδια λάδια ανοίγω. Πόνταρω τα μαλλιά της κεφαλής μου...
    εσυ τον τελευταιο καιρο με πολλα θες να ανοιξεις... δηλωνεις ευθειακιας?
    τι πατεντα εχεις κανει ? μπας και εχεις βαλει κανα μπουκαλι και παραμονευεις στα φαναρια για τα υποψηφια θυματα...

stef ο φιλος δεν τα αλλαζει τα λαδια γιατι τα καιει, οποτε μονο προσθετει...
    ο τασος ο μπουκλας με το κιτρινο και μακης ο φουρναρης παντως λενε
    TU5J4 κατεβαζει 40 μπουκαλια +100ps εργοστασιακο τελειως το μοτερ και δεν κανει κιχ...

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 567

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP