Αρχικό μήνυμα απο
m-power_01
Τα 10.000 δεν σε φτάνουν...
Μπορεί να σε βολεύει και να σε κολακεύει να διαβάζεις για τους θριάμβους του 2jz και να αρέσκεσαι και στην αριθμολαγνεία.
Θα πω κάποια πράγματα, εσύ δεν νομίζω ότι θα τα λάβεις υπόψιν σου, και τώρα μιλάω σοβαρά. Δεν κάνω χαβαλέ όπως πριν.
1) είναι μεγάλο λάθος να συγκρίνουμε το αυτοκίνητο μας με κάποιο "ίδιο", αγωνιζόμενου. Ούτε τα ίδια χλμ κάνουμε, ούτε την ίδια συντήρηση, ούτε μας απασχολεί το ίδιο το αν θα σπάσει. Ξέρεις πόσα από αυτά τα θεωρητικά "άσπαστα" αυτοκίνητα τα έχουν αφήσει όλα στην άσφαλτο σε κάτι αγιαμαρίνες,αφιδνες,ασπρόπ υργους,βραχνέικα,κλπ. Άμα ρωτήσεις το κάτοχο-οδηγό-βελτιωτή θα τα αρνηθεί όλα. Λες και είναι ντροπή, λες και δεν το περιμένουμε από ένα πιεσμενο μοτέρ που δουλεύει στο όριο.
2) Ο έλληνας αυτοκινητόκαυλος καταναλωτής είναι ο πιο ηλίθιος στο κόσμο. Πόσα λάθη έχουν γίνει , πόσα από αυτά θα μπορούσαν να έχουν στοιχίσει ακόμα και ανθρώπινη ζωή; Και όμως ο ηλίθιος πηγαίνει ακόμα εκεί! Σπάει, χαλάει , δεν έχει δουλέψει ποτέ σωστά, ο στόκος εκεί . Αναγάγει το μαστόρι σε ανώτερη θεότητα ,λες και του χρωστάει. Ενώ ο ίδιος τα σκάει χοντρά. Και τι θα βγει να πει μετα; Ότι έδωσα και μια και δύο και τρεις τα ωραία μου λεφτά στον Χ και μου τα έκανε ρόιδο; Άρα είμαι λακαμας; Όχι θα αποκρύψεις την αλήθεια και θα αφήσεις τσαρλατάνους να επιβιώνουν.
3) Παρουσιάσεις αυτοκινήτων. Πραγματικά πιστεύεις ότι το αμάξι αυτό δουλεύει 1,7 κάθε μέρα; Η μήπως όταν περνάει από το δυναμόμετρο;
4) αξιοπιστία περιοδικών. Πιστεύεις ότι όταν παρουσιάζει ο "μαμάτος" ο βελτιωτής αυτοκίνητο , όλα είναι αντικειμενικά; Όλα αληθεύουν ;
5) Πολλοί από τους σημερινούς δημοσιογράφους αυτών των γρήγορο περιοδικών πρέπει να έχουν τόση σχέση με την αυτοκίνηση όση οΓΑΠ με την πολιτική. Ας δει κάποιος βιντεάκια παρουσιάσεις παλαιότερες και θα καταλάβει.