κοιτα φιλε εχεις ενα δικιο σε αυτο αλλα ολα τα υπολοιπα που αναφερεις δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που λεμε...την πας αλλου την συζητηση....ποιος θα εχει ενα supra 650 ps για να πηγαινει στην δουλεια του???αρα απο την στιγμη που βελτιωνεις σε τετοιο βαθμο ενα αυτοκινητο το εχεις για να ξεκ@υλωνεις οχι για να πηγαινεις στο super market...αλλα κ αυτο γινεται... αν εισαι διατεθημενος να του βαζεις 100 ευρω βενζινη σε καθημερινη βαση ναι τοτε....οτιδηποτε ειναι πολυστροφο εχει φθορα γι'αυτο κ τα καραβια πηγαινουν με 300-400 στροφες για να πηγαινουν για μια ζωη....αν κατανοησεις αυτα που σου λεω θα καταλαβεις κ τις φθορες που εχει ενα αυτοκινητο βελτιωμενο στα 650 ps...γιατι ετσι οπως μας τα λες εσυ ρε φιλος τοτε ολοι φτιαχνουν τα αυτοκινητα τους για μια παρουσιαση σε περιοδικο κ μετα τα πετανε κ τα ξαναφτιαχνουν....
Νομίζω ότι στα σοβαρά συμφωνούμε! Δεν είπα ότι την επομένη σπάει, απλά οτι αν η παρουσιάση πχ έγινε στα 1.7 αυριο θα δουλέυει 1.3 .
Ωραία αφού τα βρήκαμε , πάμε να το ξεκάνουμε πάλι!
Νομίζω ότι στα σοβαρά συμφωνούμε! Δεν είπα ότι την επομένη σπάει, απλά οτι αν η παρουσιάση πχ έγινε στα 1.7 αυριο θα δουλέυει 1.3 .
Ωραία αφού τα βρήκαμε , πάμε να το ξεκάνουμε πάλι!
Το 2jz έχει valvetronic?
το δικο μου οχι κ δν λεγεται valvetronic η toyota το ονομαζει vvtli...αλλα εχει κ 2jz με μεταβλητο οπως αυτο στο power magazine...