Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 66

Θέμα: BMW 330

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mk52 Εμφάνιση μηνυμάτων
    για να τα κανεις ολα αυτα που γραφει ασχετα αν δεν αλλαζει μπιελοπιστονα θες κοντα 10 χιλιαρικα....δεν ειναι και λιγα
    10???οχι κ τοσα με ενα 8αρι πιστευω θα εισαι κομπλε αλλα αλλου ειναι το point φιλος...ενα bmw μοτερ για να φτασει αυτες τις ιποδυναμεις θελει πολλα περισσοτερα αυτο ειναι το μονο σιγουρο...

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://www.powermag.gr/articleDetails.php?id=7 για σενα αεροναυπηγε επειδη το παιζεις πολυξερος...
    Τα 10.000 δεν σε φτάνουν...
    Μπορεί να σε βολεύει και να σε κολακεύει να διαβάζεις για τους θριάμβους του 2jz και να αρέσκεσαι και στην αριθμολαγνεία.
    Θα πω κάποια πράγματα, εσύ δεν νομίζω ότι θα τα λάβεις υπόψιν σου, και τώρα μιλάω σοβαρά. Δεν κάνω χαβαλέ όπως πριν.
    1) είναι μεγάλο λάθος να συγκρίνουμε το αυτοκίνητο μας με κάποιο "ίδιο", αγωνιζόμενου. Ούτε τα ίδια χλμ κάνουμε, ούτε την ίδια συντήρηση, ούτε μας απασχολεί το ίδιο το αν θα σπάσει. Ξέρεις πόσα από αυτά τα θεωρητικά "άσπαστα" αυτοκίνητα τα έχουν αφήσει όλα στην άσφαλτο σε κάτι αγιαμαρίνες,αφιδνες,ασπρόπ υργους,βραχνέικα,κλπ. Άμα ρωτήσεις το κάτοχο-οδηγό-βελτιωτή θα τα αρνηθεί όλα. Λες και είναι ντροπή, λες και δεν το περιμένουμε από ένα πιεσμενο μοτέρ που δουλεύει στο όριο.
    2) Ο έλληνας αυτοκινητόκαυλος καταναλωτής είναι ο πιο ηλίθιος στο κόσμο. Πόσα λάθη έχουν γίνει , πόσα από αυτά θα μπορούσαν να έχουν στοιχίσει ακόμα και ανθρώπινη ζωή; Και όμως ο ηλίθιος πηγαίνει ακόμα εκεί! Σπάει, χαλάει , δεν έχει δουλέψει ποτέ σωστά, ο στόκος εκεί . Αναγάγει το μαστόρι σε ανώτερη θεότητα ,λες και του χρωστάει. Ενώ ο ίδιος τα σκάει χοντρά. Και τι θα βγει να πει μετα; Ότι έδωσα και μια και δύο και τρεις τα ωραία μου λεφτά στον Χ και μου τα έκανε ρόιδο; Άρα είμαι λακαμας; Όχι θα αποκρύψεις την αλήθεια και θα αφήσεις τσαρλατάνους να επιβιώνουν.
    3) Παρουσιάσεις αυτοκινήτων. Πραγματικά πιστεύεις ότι το αμάξι αυτό δουλεύει 1,7 κάθε μέρα; Η μήπως όταν περνάει από το δυναμόμετρο;
    4) αξιοπιστία περιοδικών. Πιστεύεις ότι όταν παρουσιάζει ο "μαμάτος" ο βελτιωτής αυτοκίνητο , όλα είναι αντικειμενικά; Όλα αληθεύουν ;
    5) Πολλοί από τους σημερινούς δημοσιογράφους αυτών των γρήγορο περιοδικών πρέπει να έχουν τόση σχέση με την αυτοκίνηση όση οΓΑΠ με την πολιτική. Ας δει κάποιος βιντεάκια παρουσιάσεις παλαιότερες και θα καταλάβει.

3. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

apostoles46 (07-10-12), ghost-rider (02-12-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα 10.000 δεν σε φτάνουν...
    Μπορεί να σε βολεύει και να σε κολακεύει να διαβάζεις για τους θριάμβους του 2jz και να αρέσκεσαι και στην αριθμολαγνεία.
    Θα πω κάποια πράγματα, εσύ δεν νομίζω ότι θα τα λάβεις υπόψιν σου, και τώρα μιλάω σοβαρά. Δεν κάνω χαβαλέ όπως πριν.
    1) είναι μεγάλο λάθος να συγκρίνουμε το αυτοκίνητο μας με κάποιο "ίδιο", αγωνιζόμενου. Ούτε τα ίδια χλμ κάνουμε, ούτε την ίδια συντήρηση, ούτε μας απασχολεί το ίδιο το αν θα σπάσει. Ξέρεις πόσα από αυτά τα θεωρητικά "άσπαστα" αυτοκίνητα τα έχουν αφήσει όλα στην άσφαλτο σε κάτι αγιαμαρίνες,αφιδνες,ασπρόπ υργους,βραχνέικα,κλπ. Άμα ρωτήσεις το κάτοχο-οδηγό-βελτιωτή θα τα αρνηθεί όλα. Λες και είναι ντροπή, λες και δεν το περιμένουμε από ένα πιεσμενο μοτέρ που δουλεύει στο όριο.
    2) Ο έλληνας αυτοκινητόκαυλος καταναλωτής είναι ο πιο ηλίθιος στο κόσμο. Πόσα λάθη έχουν γίνει , πόσα από αυτά θα μπορούσαν να έχουν στοιχίσει ακόμα και ανθρώπινη ζωή; Και όμως ο ηλίθιος πηγαίνει ακόμα εκεί! Σπάει, χαλάει , δεν έχει δουλέψει ποτέ σωστά, ο στόκος εκεί . Αναγάγει το μαστόρι σε ανώτερη θεότητα ,λες και του χρωστάει. Ενώ ο ίδιος τα σκάει χοντρά. Και τι θα βγει να πει μετα; Ότι έδωσα και μια και δύο και τρεις τα ωραία μου λεφτά στον Χ και μου τα έκανε ρόιδο; Άρα είμαι λακαμας; Όχι θα αποκρύψεις την αλήθεια και θα αφήσεις τσαρλατάνους να επιβιώνουν.
    3) Παρουσιάσεις αυτοκινήτων. Πραγματικά πιστεύεις ότι το αμάξι αυτό δουλεύει 1,7 κάθε μέρα; Η μήπως όταν περνάει από το δυναμόμετρο;
    4) αξιοπιστία περιοδικών. Πιστεύεις ότι όταν παρουσιάζει ο "μαμάτος" ο βελτιωτής αυτοκίνητο , όλα είναι αντικειμενικά; Όλα αληθεύουν ;
    5) Πολλοί από τους σημερινούς δημοσιογράφους αυτών των γρήγορο περιοδικών πρέπει να έχουν τόση σχέση με την αυτοκίνηση όση οΓΑΠ με την πολιτική. Ας δει κάποιος βιντεάκια παρουσιάσεις παλαιότερες και θα καταλάβει.
    Ο δυοτζιζ τα λεει καλυτερα

5. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Stathis (02-12-11)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο δυοτζιζ τα λεει καλυτερα
    Το αέρο κιτ σε βεραμαν το θές είπες;

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

φιλε 2ζζ πες του τα του γερμαναρα, μας εχει ζαλισει με τα bmw δεν τον αντεχω αλλο εχει 100 ψοφιμια και νομιζει οτι εχει καβαλησει τον παπα απ τους ορχεις...
    ιαπωνια φορ εβερ, πες πες και για τις χονταρες, μαμα αυτοκινητα στροφαρουν 10αρες και δεν κανουν κιχ, φιλαρακι μου εχει σ2κ εχει 300 000κμ εχει να του αλλαξει λαδια απο τα 150 000κμ και στροφαρει 11 000στροφες γιατι εχει βγαλει τον κοφτη και εχει περασει ολα τα μ3 στο ο.χ εχει τρελανει κοσμο...
    αλλος φιλος με σταρλετ δουλευει το 1300 με 2.5 μπαρ πιεση με 28αρα με κλειστο μοτερ εχει βγαλει στο δυναμομετρο του χοντρου 430ps και δεν κανει κιχ.. το δουλευει με βενζινες και ναυθαλινη 2 χρονια
    και τα bmw εδω χαλανε το ενα μετα το αλλο... εγω εχω το γαλλικο και εχω μαρτυρησει... προσπαθω να το δωσω να παρω ενα 36αρι που εχω βρει με κ20α μπροστοκουνα να βγαζω γουστα!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 02-12-11 στις 01:31

8. The Following 5 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

apostoles46 (07-10-12), BILL007 (02-12-11), PANOS-E60 (02-12-11), Stamatis (02-12-11), Stathis (02-12-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αέρο κιτ σε βεραμαν το θές είπες;
    Αμα βγει παρδαλο το χρωμα θα κανονισω με τον νταμπλτζιζ να στειλει 2 κινεζους μαφιοζους να σε καθαρισουν.

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Red face 330

Τελικά το πήρες το 330???

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε 2ζζ πες του τα του γερμαναρα, μας εχει ζαλισει με τα bmw δεν τον αντεχω αλλο εχει 100 ψοφιμια και νομιζει οτι εχει καβαλησει τον παπα απ τους ορχεις...
    ιαπωνια φορ εβερ, πες πες και για τις χονταρες, μαμα αυτοκινητα στροφαρουν 10αρες και δεν κανουν κιχ, φιλαρακι μου εχει σ2κ εχει 300 000κμ εχει να του αλλαξει λαδια απο τα 150 000κμ και στροφαρει 11 000στροφες γιατι εχει βγαλει τον κοφτη και εχει περασει ολα τα μ3 στο ο.χ εχει τρελανει κοσμο...
    αλλος φιλος με σταρλετ δουλευει το 1300 με 2.5 μπαρ πιεση με 28αρα με κλειστο μοτερ εχει βγαλει στο δυναμομετρο του χοντρου 430ps και δεν κανει κιχ.. το δουλευει με βενζινες και ναυθαλινη 2 χρονια
    και τα bmw εδω χαλανε το ενα μετα το αλλο... εγω εχω το γαλλικο και εχω μαρτυρησει... προσπαθω να το δωσω να παρω ενα 36αρι που εχω βρει με κ20α μπροστοκουνα να βγαζω γουστα!
    δεν έχει λεφτά για λάδια;
    ή του ανέθεσε η όλοπροσόντα το πείραμα για να το δείξουν στη γιαπωνία;

Rides
    1

Προεπιλογή

Mε αυτό το s που έχει 300000 χλμ και έχει 150000 τα ίδια λάδια ανοίγω. Πόνταρω τα μαλλιά της κεφαλής μου...

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Boyz you know if santo and/or canto play around?
    Posting looks familiar to me.

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP