Ρε αλητη ο spar@ έχει συμβόλαιο και ανήκει σε μια εταιρία. Δεν μπορείς να λες έτσι απροκάλυπτα ευχαριστω τον σπάρ! Πες και για την επιχείρηση , για το αφεντικό που τα πηγαίνει ρολόι
Ρε αλητη ο spar@ έχει συμβόλαιο και ανήκει σε μια εταιρία. Δεν μπορείς να λες έτσι απροκάλυπτα ευχαριστω τον σπάρ! Πες και για την επιχείρηση , για το αφεντικό που τα πηγαίνει ρολόι
Nick bmwlover (26-11-11)
m-power_01 (26-11-11)
BILL007 (01-12-11), steliosm46 (01-12-11)
Αδερφε μπορεις να μ πεις απο που τον πηρες?γιατι σκεφτομε να παρω και εγω τον ιδιο!!το βρηκα σε παρα πολυ καλη τιμη απο ενα ηλεκτρονικο μαγαζι.
στο e-bay εαν σου πω οτι δεν βρηκα κανενα low profile που να το στελνει καποιος στην ρυμαδα την ελλαδα,αλλα τον βρηκα απο αλλο ηλεκτρονικο μαγαζι
αμα θελεις πες και εσυ πληροφοριες απο που και ποσο, να διασταυρωσω τιμες..![]()
Για δώσε full details Φανηη...@
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 01-12-11 στις 22:11
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
A8hnaios (01-12-11)
Στελιο,
Μη το παρεις απ'εξω, και εγω ετσι το εψαχνα αλλα δεν αξιζει. Θα σε σκισουν τα μεταφορικα με τοσο βαρος. Επειδη ειμαι ψειρας με τις τιμες και παντα ψαχνω ωστε να βρω το τιμιο και οχι το κερατιατικο, δεν νομιζω να βρεις καλυτερη τιμη.. να'ναι καλα ο Σπυρος που το ανακαλυψε.
Παρτον απο εδω https://www.karaiskostools.gr/index....mart&Itemid=64 ο τυπος ειναι σπαθι, ειχε κλεισει και με περιμενε και μου εκοψε και 1 πακετο τσιγαρα!
Βασιλη,
Στη λαβη για να ανεβαζω λες? Και ετσι μια χαρα ειναι, τρομπαρεις με το μικρο σου δαχτυλο για πλακα.