Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 56

Θέμα: Low Profile Jack

Προεπιλογή

Ρε αλητη ο spar@ έχει συμβόλαιο και ανήκει σε μια εταιρία. Δεν μπορείς να λες έτσι απροκάλυπτα ευχαριστω τον σπάρ! Πες και για την επιχείρηση , για το αφεντικό που τα πηγαίνει ρολόι

2. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Nick bmwlover (26-11-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε αλητη ο spar@ έχει συμβόλαιο και ανήκει σε μια εταιρία. Δεν μπορείς να λες έτσι απροκάλυπτα ευχαριστω τον σπάρ! Πες και για την επιχείρηση , για το αφεντικό που τα πηγαίνει ρολόι
    Ευχαριστω και τον αφεντη του Σπυρου, Σπυρο

4. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

m-power_01 (26-11-11)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι να μας πεις εσύ με το κολιμπρί σου
    Ηταν καλο Σπυρο,καντου ενα thanks...
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Φωτο απο το υπερεργαλειο με τη τσαμπα τιμη

7. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

BILL007 (01-12-11), steliosm46 (01-12-11)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αδερφε μπορεις να μ πεις απο που τον πηρες?γιατι σκεφτομε να παρω και εγω τον ιδιο!!το βρηκα σε παρα πολυ καλη τιμη απο ενα ηλεκτρονικο μαγαζι.

στο e-bay εαν σου πω οτι δεν βρηκα κανενα low profile που να το στελνει καποιος στην ρυμαδα την ελλαδα,αλλα τον βρηκα απο αλλο ηλεκτρονικο μαγαζι

αμα θελεις πες και εσυ πληροφοριες απο που και ποσο, να διασταυρωσω τιμες..

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Για δώσε full details Φανηη...@
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 01-12-11 στις 22:11

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Tο έχει γράψει παιδιά...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νεα απο το θεμα low profile jack.

Σημερα πηρα εναν φανταστικο για τα λεφτα του.. αξιζει με 1000 !
    Τον πηρα απο εδω, https://www.karaiskostools.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypag e_new1.tpl&product_id=3278&category_id=185&option= com_virtuemart&Itemid=64 , ο οποιος κλεινει στις 14.00. Τον πηρα κατα τις 16.00 που το θυμηθηκα.. μπας και ειναι ακομα εκει. Μου λεει μολις φευγω, αν εισαι σε 20 λεπτα εδω να μεινω. Τελικα εφτασα σε 30 λεπτα περιπου, τον βαλαμε κατω απο το αμαξι να δουμε αν χωραει, μπαινει ανετα, λεω τον πηρα. Μου κοψε και 4 ενω ο ανθρωπος περιμενε εμενα για να φυγει.. τι να πω, εξαιρετικος! Αν χρειαστω τιποτα αλλο απο εργαλεια απο αυτον θα τα παρω για την εξυπηρετηση που εκανε.
    Φάνη κάνε μια πατέντα στην λαβή του και κάντον με "Τ" και καθάρισες!Δεν είναι τίποτα το δύσκολο...

11. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

A8hnaios (01-12-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αδερφε μπορεις να μ πεις απο που τον πηρες?γιατι σκεφτομε να παρω και εγω τον ιδιο!!το βρηκα σε παρα πολυ καλη τιμη απο ενα ηλεκτρονικο μαγαζι.

στο e-bay εαν σου πω οτι δεν βρηκα κανενα low profile που να το στελνει καποιος στην ρυμαδα την ελλαδα,αλλα τον βρηκα απο αλλο ηλεκτρονικο μαγαζι

αμα θελεις πες και εσυ πληροφοριες απο που και ποσο, να διασταυρωσω τιμες..
    Στελιο,
    Μη το παρεις απ'εξω, και εγω ετσι το εψαχνα αλλα δεν αξιζει. Θα σε σκισουν τα μεταφορικα με τοσο βαρος. Επειδη ειμαι ψειρας με τις τιμες και παντα ψαχνω ωστε να βρω το τιμιο και οχι το κερατιατικο, δεν νομιζω να βρεις καλυτερη τιμη.. να'ναι καλα ο Σπυρος που το ανακαλυψε.

Παρτον απο εδω https://www.karaiskostools.gr/index....mart&Itemid=64 ο τυπος ειναι σπαθι, ειχε κλεισει και με περιμενε και μου εκοψε και 1 πακετο τσιγαρα!

Βασιλη,
    Στη λαβη για να ανεβαζω λες? Και ετσι μια χαρα ειναι, τρομπαρεις με το μικρο σου δαχτυλο για πλακα.

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στελιο,
    Μη το παρεις απ'εξω, και εγω ετσι το εψαχνα αλλα δεν αξιζει. Θα σε σκισουν τα μεταφορικα με τοσο βαρος. Επειδη ειμαι ψειρας με τις τιμες και παντα ψαχνω ωστε να βρω το τιμιο και οχι το κερατιατικο, δεν νομιζω να βρεις καλυτερη τιμη.. να'ναι καλα ο Σπυρος που το ανακαλυψε.

Παρτον απο εδω https://www.karaiskostools.gr/index....mart&Itemid=64 ο τυπος ειναι σπαθι, ειχε κλεισει και με περιμενε και μου εκοψε και 1 πακετο τσιγαρα!

Βασιλη,
    Στη λαβη για να ανεβαζω λες? Και ετσι μια χαρα ειναι, τρομπαρεις με το μικρο σου δαχτυλο για πλακα.

Ωραιοσ φανη,πολυ καλο αφου ειναι και απο εδω ελλαδα ακομη καλυτερα,οντως εχεις δικιο η τιμη ειναι πολυ καλη και τιμια απο οτι βλεπω και συμπεριλαμβανει και φπα..

απλα αυτο που δεν μπορεσα να βρω ειναι ποσο χρεωνει τα μεταφορικα για να μου το στειλει στην περιοχη μου

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραιοσ φανη,πολυ καλο αφου ειναι και απο εδω ελλαδα ακομη καλυτερα,οντως εχεις δικιο η τιμη ειναι πολυ καλη και τιμια απο οτι βλεπω και συμπεριλαμβανει και φπα..

απλα αυτο που δεν μπορεσα να βρω ειναι ποσο χρεωνει τα μεταφορικα για να μου το στειλει στην περιοχη μου
    Κανε ενα τηλ. αυριο να μαθεις, ισως αν εχεις καποιο φιλο που θα κατεβει/ανεβει να τον παρει για σενα. Αν το ΚΤΕΛ ηταν κοντα μου θα στον εστελνα εγω για να σου βγει τσαμπα αλλα ειμαι 1 ωρα μακρια πηγαινε-ελα.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP