Σελίδα 5 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 103

Θέμα: Dilemma: Μ3 or Cooper S

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

δημητρακη μου θες να μας πεις οτι δεν το μετανιωσες?
    εγω αλλα εμαθα!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλοι μου έχω κι εγώ ένα δίλλημα.

Πέρασε σήμερα από το γραφείο ένας πελάτης να του νομιμοποιήσω το ΠΡΟΚΑΤ στην Κερατέα. Με το που είδε τις φωτογραφίες από το σπίτι μου (μονοκατοικία στα Β.Π.) έμεινε παγωτό.

"Καλά ε, γκαζόν, πέτρες, μάρμαρα, ξύλινα δάπεδα, χρυσά παπάρια... Το ανταλλάσεις?"

Το ΠΡΟΚΑΤ του είναι 50 τετραγωνικά, ξύλοκατασκευή, με σόμπα και ανεξάρτητη χέστρα στον κήπο ενώ έχει τέλος ακινήτων μόνο 200 ευρώ. Το δικό μου είναι 240 τετραγωνικά με όλα τα κομφόρ αλλά έχει τέλος 1800 ευρώ. Του χρόνου που θα αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες θα τον πιω. Πως θα το πουλήσω αν χρειαστεί? Πάει, θα το παντρευτώ. Η χρυσή ευκαιρία είναι γεμάτη απούλητες μονοκατοικίες. Ενώ το ΠΡΟΚΑΤ όλο και κάποιος θα το αγοράσει. Είναι και σχετικά κοντά στη θάλασσα.

Είμαι προβληματισμένος. Τι να κάνω? Να προχωρήσω στην ανταλλαγή και να τον αφήσω να τρώει εκείνος τα χαράτσια? Που θα ξαναβρώ τέτοια ευκαιρία? Πάει, δε θα κοιμηθώ σήμερα.

P.S. Κώστα, χρωστάς? Δεν έχεις να ταϊσεις τα παιδιά σου? Ή μήπως περίμενες ότι το Μ3 θα ήταν επενδυτική ευκαιρία? Κάνε ένα ντους αγόρι μου και πάψε να σκέφτεσαι τι θα κερδίσεις και τι θα χάσεις. Γαμώ το ξεσταύρι μου με την τρομολαγνεία σας μέσα.
    Πολύ όμορφα διατυπωμένο, όμως ατυχές το παράδειγμα, θα μου επιτρέψεις να σου πω παλιέ γνώριμε...

Το λόγο τον αναφέρεις και στο υστερόγραφό σου.

Ένα αυτοκίνητο σχεδόν ποτέ δε θεωρείται επενδυτική ευκαιρία. Ένα ακίνητο όμως σχεδόν πάντα είναι.

Τα σέβη μου.

@Monsta : το ότι το συζητάς και διατυπώνεις ο ίδιος το δίλημμα, μου δίνει την αίσθηση ότι δεν υφίσταται πλέον ο λόγος για τον οποίο απέκτησες το Μ3. Οπότε η συναλλαγή μου φαίνεται συμφέρουσα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DiS : 01-12-11 στις 19:49

3. The Following User Says Thank You to DiS For This Useful Post:

S8N (01-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων

Καλά καλά.
    Κοροϊδεύε.
    Χατζηπαπαρα
    Του χρόνου να σε δω
    Thread: ζητείται οικόπεδο κερατεα ανταλλαγή με βιλλα με χρυσό μπιντε.

5. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Ptboul (02-12-11), S8N (01-12-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ μάλλον θα την έκανα την τράμπα.

Το Μ3 είναι ανώτερο αυτοκίνητο απ'όλες τις απόψεις, αυτό είναι ξεκάθαρο, οπότε αν δεν είχα οικονομική ανάγκη και δεν με ένοιαζαν τα κερατιάτικα του κράτους, θα το κρατούσα αναμφισβήτητα.

Αλλά από τη στιγμή που ο Κώστας για πολλούς μήνες καταθέτει πινακίδες σημαίνει ότι τον νοιάζει και είναι και λογικό.
    Οπότε πας στο mini που αυτή τη στιγμή πωλείται γύρω στις 20.000 (22-3 χιλιάρικα για αμάξι σχεδόν 3 ετών που καινούριο έχει 27 δεν παίζει να τα βρει εύκολα, οπότε ή λέει μούφες ο ενδιαφερόμενος ή είναι πολύ τυχερός), λεφτά που δυστυχώς η Μ3 Ε46 τα πιάνει πολύ δύσκολα όσο καλή και αν είναι, και με τα χαμηλά τέλη κυκλοφορίας που έχει μπορείς να το έχεις όλο το χρόνο και να το ευχαριστιέσαι.
    Εννοείται πως είναι και πολύ πιο οικονομικό από άποψη βενζίνης και φυσικά τέρμα και τα χαράτσια και γενικά τα κερ@τιάτικα του κράτους.

Αυτά από καθαρά οικονομική άποψη.
    Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του πλανήτη και να ζούσαμε, θα κρατούσα το Μ με κλειστά μάτια.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

7. The Following 2 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

Monsta (01-12-11), Ptboul (02-12-11)

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Κωστα μονο και μονο που μπηκες στην διαδικασια να το σκεφτεις κατι λεει,αν το κοιταξεις και καθαρα οικονομικα μαλλον θα πρεπει να την κανεις την αλλαγη.

Θα διωξεις απο πανω σου ενα "βαρος" με αυξημενα τελη,τεκμηρια,εκτακτες εισφορες,αυξημενα ασφαλιστρα και δεν θα χρειαζεται να καταθεσεις πινακιδες.

Απο την αλλη δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι θα βρεθει καποιος να σου δωσει 21-22 χιλιαρικα για το mini,οποτε αν εχει βρει αγοραστη ας το δωσει και παρε εσυ το μετρητο που ειναι και δυσευρετο τον τελευταιο καιρο,νομιζω οτι οσο περναει ο καιρος και βρισκομαστε σε αυτην την οικονομικη κατασταση σαν χωρα με το μετρητο θα μπορεις να κανεις αρκετα πραγματα ειδικα με αυτοκινητα μεγαλου κυβισμου αλλα και παλι θα γυρισεις στα βαριδια της 2ης παραγραφου.

Αν το παμε συναισθηματικα αλλαζει το πραγμα,κανεις αυτο που λεει η καρδια σου.

9. The Following 4 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

Monsta (01-12-11), Ptboul (02-12-11), S8N (01-12-11), Vasilis (01-12-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Τώρα σκέφτηκα το άλλο.

Το πρωί μου είπε ότι έχει 'έτοιμο εγοραστή' στα 23Κ, γι αυτό κι ήθελε να φτιάξει τη γρατζουνιά να είναι τέλειο.
    ...
    Ρε συ, μήπως είναι ξάδελφος του Τσάκα ο Μίνις ?

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Αν το παμε συναισθηματικα αλλαζει το πραγμα,κανεις αυτο που λεει η καρδια σου.
    Μην του λές τέτοια γιατί κάποτε έδωσε ένα κουκλί Ε34Μ5 κι ακόμα το κλαίει (και καλά κάνει)

12. The Following 2 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

Monsta (01-12-11), Ptboul (02-12-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

απορω που δεν το εδωσες ακομα!

αντε να σε πιασουν οι συναισθηματισμοι, να βοηθησουνε κι απο δω μερικοι "φουντωτες" και να εισαι βεβαιος οτι οταν θα καιγεται ο κωλος σου κανεις απο αυτους δεν θα ερθει να στον σβησει (ουτε καν ο 987 που ειναι και πυροσβεστης...)

νιγκα ντουντ δωστο νυχτα να παει στο καλο, το χαρηκες, ασε να το χαρει και κανενας αλλος τωρα...
    πριν αλλαξει γνωμη...

14. The Following 6 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

bill_m3 (02-12-11), Eleni (03-12-11), imolarot (02-12-11), Monsta (01-12-11), panose30 (08-01-12), Ptboul (02-12-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

σιδερα ειναι φιλε, και σιδερα μαλιστα που τρωνε λ7 σε μια περιοδο που δεν πρεπει.
    μη δενεσαι με αντικειμενα που σε επιβαρυνουν μαλιστα.
    το μινι ειναι μια χαρα κι αν δεν το βολευτεις σε λιγο θα παιρνεις Μ5 με 20 χιλιαρικα...
    αντε ξεκολα...

16. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

S8N (01-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Μην το δώσεις Κώστα.
    Έχεις ΜΙ ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΞΙ
    (με αντιλλαλο και echo)
    Ξέρεις τι παει να πει να έχεις ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ένα ΜΙ ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΞΙ (με αντιλαλο και echo)
    Είναι μεγάλη υπόθεση να ξέρεις ότι έχεις ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΈΝΑ ΜΙ ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΞΙ (με αντιλαλο και echo).
    Ως γνωστό ΤΟ ΜΙ ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΞΙ (με αντιλαλο και εκο) είναι ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΣΟΥ.

Στο ΓΚΑΡΑΖ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΝΑΚΙΔΕΣ ΚΙΔΕΣ ΕΣ ΕΣ ΕΣ

18. The Following 8 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

bakalos (02-12-11), bmw-m5 (01-12-11), imolarot (02-12-11), Leonidas_E39 (03-12-11), panose30 (08-01-12), S8N (01-12-11), soc12r (02-12-11), Stathis (01-12-11)

Σελίδα 5 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP