fanisk (01-12-11)
fanisk (01-12-11)
Χρυσαφί έμαθα θα τα βάψεις ε;
fanisk (01-12-11)
To Z4 Aero Kit παντα μου αρεσε, γιατι οι γωνιες που βγαζει το φουσκωνουν λιγο ενω η μουρη γινεται πιο αγρια. Το πισω προσθετο δεν με τρελαινει αλλα ενταξει καλουτσικο ειναι. Στη λιστα με αυτα που θελω να βαλω το ειχα τελευταιο λογω χρηματων, γιατι η εμφανιση για μενα ειναι τελευταια. Το συγκεκριμενο το ειδα καποτε στο car.gr αλλα δεν πηρα καν τηλ. Μετα απο καιρο σε μια κουβεντα ο stef μου εδωσε το ιδιο λινκ το οποιο παλι δεν ασχοληθηκα να μαθω ουτε καν τιμη (ειχε 1¤ και επρεπε να παρω τηλ). Καινουριο αβαφο παραγγελια εβγαινε 1100¤ απο Ελλαδα + βαψιμο, πανω απο 1700¤ συμφωνα με προσφορες που ειχα παρει.
Σε μια στιγμη βαρεμαρας λεω δεν βαριεσαι.. παρε να ακουσεις το ακυρο (αφου 1100 εχει αβαφτο) και χαιρετα τον. Μολις ακουσα τη μιση τιμη λεω μπα κατι δεν παει καλα (στο τηλ. αψογο ομως). Πηγα στον Παναγιωτιδη στη λενορμαν για αναγνωριστικη.. το ειδα γυρω-γυρω και δεν εχει τιποτα. Μιλησα με τον Χρηστο και του λεω αστο οπως ειναι (πανω απο κατι μοτερ που αφησαμε την κουτα χαχα) θα ερθω να το παρω σε 2 μερες. Δεν βλεπω τιποτα με το δικο μου ματι, καμια ρωγμη, γρατζουνια, κατι που να δικαιολογει τη μιση τιμη. Απο μεσα δεν ειναι βαμμενο σε ολα τα μερη του, αυτοκολλητα εχει, σφραγιδες ΒMW στο πλαστικο εχει. Για να ειμαι ειλικρινης σκεφτηκα και το ενδεχομενο να ειναι κλεμμενο. Γιατι τοσο αψογο σετ να εχει μιση τιμη? Ουτε στο ebay δεν βρισκεις τετοια τιμη. Ελπιζω να μην ειναι και απλα να ειμαι καχυποπτος. Ο Χρηστος φανηκε ξηγημενος παντως και επειδη η τιμη ειναι σουπερ αν χρειαστω κατι αλλο ισως τον ξαναπροτιμησω.
Τα εχει ολα εκτος απο τις καρδιες, που ετσι και αλλιως θα εβαζα τις δικες μου μαυρες ματ.
Αλλο μπαξιμο υπολογιζα και αλλο μου βγηκε, αλλα δεν ηθελα να ρισκαρω να χασω τετοια τιμη οταν ερθει ο καιρος να το παραγγειλω. Ελπιζω να επραξα σωστα!
![]()
BILL007 (01-12-11), bill_m3 (02-12-11), GiannisRob (01-12-11), Kostas_1 (01-12-11), Lambros46 (01-12-11), Nick bmwlover (01-12-11), Snoo (03-12-11), Tsakirakos (01-12-11), zaharias (01-12-11)
Μπράβο Φάνη!Πολύ ωραίο το Αero...
Να σου πω,το m-pack δεν σε συγκινούσε καθόλου?
fanisk (01-12-11)
Θελω να τα δω φορεμενα!!!
Ι donut understeer...
fanisk (01-12-11)
Thomelef (02-12-11)
fanisk (01-12-11)