Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: Ποτό & οδήγηση σκοτώνουν

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή Ποτό & οδήγηση σκοτώνουν

Επειδή και φέτος τα Χριστούγεννα όλο και λίγο παραπάνω θα βγούμε (και ας υπάρχει κρίση) θα ήθελα όλοι μας προσεχτικά να παρακολουθήσοουμε το παρακάτω βίντεο που έβγαλε το TAC (Transport Accident Commission) για την εορταστική περίοδο!

https://www.youtube.com/watch_popup?v=Z2mf8DtWWd8

Υ.Γ: Θα παρακαλούσα την διεύθυνση του site εαν φυσικά συμφωνεί να εμφανίζεται το εν λόγω post πάνω πάνω ως sticky σε όλα τα subforums.
    Υπάρχουν και άλλα βίντεο από τον ίδιο οργανισμό. Είναι λίγο "ωμά" αλλα νομίζω ότι αξίζει
    Nα είμαστε όλοι καλά και πάνω από όλα με υγεία!
    Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από αυτήν
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stef : 30-11-11 στις 23:39

2. The Following 11 Users Say Thank You to stef For This Useful Post:

120ie87 (03-12-11), Alex Z3 (01-12-11), chief (01-12-11), DIMITr|S (03-12-11), GM6 (01-12-11), graphe36 (01-12-11), Nick bmwlover (01-12-11), nikos-Mpacket (01-12-11), sierra (01-12-11), spar@ (01-12-11), super duper (03-12-11)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εγώ όταν πινω το πάω καλύτερα!εχω πιει 5 ποτάκια μόνο, σιγά 2 κμ είναι! Το χω, αφού το πάω και με κλειστά ματιά! Να μας πει και ο Mpower o αλκοολικος που γυρνάει σπίτι με τα ποδια και κουτρουβαλαει τα πεζοδρομεια και κοιμάται στις κουνιες!! Παιδιά μην πίνετε γιατί μετα δεν θα μπορείτε να γ.. Τι άλλο να σας πώ; Οικονομική κρίση;μπα;

Rides
    0

Προεπιλογή

πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ηταν ενα κρυο πρωινο πριν απο χρονια,την προηγουμενη ειχαμε βγει σχεδον ολη παρεα εκτος απο εναν κολλητο-παιδικο φιλο που τον τελευταιο καιρο λογω σχολης ειχε ξεκοψει.
    Ειχαμε παει μπουζουκια και γυρισαμε νωρις το πρωι,μετα απο 2 ωρες μες τον υπνο μου ακουσα το κινητο να χτυπαει το σηκωνω και απο την αλλη μερια του τηλεφωνου ακουω μια φιλη να μου λεει με λυγμους "Ο ΓΙΩΡΓΟΣ σκοτωθηκε".
    Πεταχτηκα απο το κρεβατι σαν ελατηριο ντυθηκα και κατεβηκα στο αμαξι,συναντηθηκα με αλλους 2 απο την παρεα και μετα απο 1-2 τηλεφωνα ξεκινησαμε για Ευβοια οπου και ειχε γινει το ατυχημα.

Οταν φτασαμε στο τοπο που εγινε το τροχαιο δεν πιστευαμε οτι ενα αμαξι ειχε διαγραψει τετοια πορεια.
    Το αυτοκινητο αφου πηγαινε με πολλα,πεταξε σε μια στροφη και επεσε σε ενα παραπλευρο βαθυ χαντακι ο ΓΙΩΡΓΟΣ και μια κοπελια δεν καταλαβαν τιποτα αφου τους ειχε παρει ο υπνος,ο οδηγος για τον οποιο λεχθηκε οτι μπορει να τον ειχε παρει και αυτον ο υπνος βρεθηκε ακριβως εξω απο την πορτα του και ο 4ος και τυχερος την γλιτωσε με καποια σπασιματα και μια διασειση.
    Το αυτοκινητο ενα 320 Ε46 καινουργιο τοτε καταστραφηκε ολοσχερως και μαζι του εκλεισαν και 3 σπιτια,των παιδιων που χαθηκαν.
    Αιτια το ποτο κατα 90% και ενα 10% η ολισθηροτητα του δρομου οπως μας ειπαν απο την τροχαια.

Η γνωμη μου ειναι οτι 100% φταει το γ@μημενο το ποτο αφου αν δεν ηταν σε τετοιο επιπεδο σιγουρα θα ηταν αλλη η ταχυτητα,δεν θα τους ειχε παρει ο υπνος και θα ειχαν και καποια αντανακλαστικα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή και φέτος τα Χριστούγεννα όλο και λίγο παραπάνω θα βγούμε (και ας υπάρχει κρίση) θα ήθελα όλοι μας προσεχτικά να παρακολουθήσοουμε το παρακάτω βίντεο που έβγαλε το TAC (Transport Accident Commission) για την εορταστική περίοδο!

https://www.youtube.com/watch_popup?v=Z2mf8DtWWd8

Υ.Γ: Θα παρακαλούσα την διεύθυνση του site εαν φυσικά συμφωνεί να εμφανίζεται το εν λόγω post πάνω πάνω ως sticky σε όλα τα subforums.
    Υπάρχουν και άλλα βίντεο από τον ίδιο οργανισμό. Είναι λίγο "ωμά" αλλα νομίζω ότι αξίζει
    Nα είμαστε όλοι καλά και πάνω από όλα με υγεία!
    Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από αυτήν

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ όταν πινω το πάω καλύτερα!εχω πιει 5 ποτάκια μόνο, σιγά 2 κμ είναι! Το χω, αφού το πάω και με κλειστά ματιά! Να μας πει και ο Mpower o αλκοολικος που γυρνάει σπίτι με τα ποδια και κουτρουβαλαει τα πεζοδρομεια και κοιμάται στις κουνιες!! Παιδιά μην πίνετε γιατί μετα δεν θα μπορείτε να γ.. Τι άλλο να σας πώ; Οικονομική κρίση;μπα;
    Ναι η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να το κλειδώσω και να πάρω ένα ταξί ή ακόμα άμα έχω πιεί πολύ να γυρίσω και με τα πόδια. Κάποιες φορές μπορεί και να μην γυρίσω και να με πάρει ο ύπνος στις κούνιες

Όποιος δεν πιστεύει ότι επηρεάζεται από το ποτό ή ότι δεν πέφτουν τα αντανακλαστικά του, μπορεί να κάνει ένα απλό τεστ. Ας πάρει το gran tourismo ,ας πάρει ένα αυτοκίνητο,ας μάθει μία πίστα...Να την κάνει 1.000.000 φορές να κάνει ένα χρόνο.Μετά ας πιει μια μέρα τα ποτάκια του και να επιχειρήσει να παίξει. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

7. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

120ie87 (03-12-11), Alex Z3 (01-12-11), giannis_compact (01-12-11), Samaro (03-12-11)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επίσης θα παρακαλούσα κάποιον admin/mod το link να το μετατρέψει ώστε να παίζει απευθείας από το site εαν γίνεται
    Παιδιά θέλει μεγάλη προσοχή
    Πριν μια 5ετία βγαίνοντας κομμάτια από μαγαζί μπήκα στο αμάξι και φυσικά εννοείται δεν ήμουν σε φάση να οδηγήσω.
    Τι έκανα...? Έβαλα μπρος άνοιξα και καλοριφέρ (ήταν χειμώνας με κρύο) και κοιμήθηκα μέσα στο αυτοκίνητο για κανα 6ώρο, ξύπνησα, ήμουν καλά και επέστρεψα σπίτι ασφαλής

Rides
    0

Προεπιλογή

δυνατο βιντεο.
    πριν καποιοι απο εσας πουν..."ρε δε με χ...τε ολοι σας...οτι γουσταρω θα κανω."
    βαλτε στο μυαλο σας οτι παιρνεται και αλλες ζωες στο λαιμο σας.
    κανονικα θα επρεπε στο πρωτο ποτο να μην οδηγαμε...
    αλλα ας αφησουμε τα πεισματα και τους εγωισμους και οταν πιουμε το δευτερο ποτο,ας το δωσουμε στη γυναικα μας η ας παρουμε ενα ομαδικο ταξι...
    η στο φιναλε φιναλε...ας το κοψουμε λιγο το αλκοολ...
    τζαμπα θερμιδες,λιπος και πονοκεφαλος το επομενο πρωι....
    ολοι μς εχουμε ιστοριες να πουμε που γιναμε στουπι και τη πεσαμε λιγο στο δρομο η μπηκαμε στο αμαξι και ημασταν δεν ημασταν...
    δειγμα σοβαροτητας δεν ειναι να μπεις τυφλα μεσα στο αμαξι και να αρχισεις τα μπαντηλικια,
    αλλα δειγμα σοβαροτητας και αξιος θαυμασμου ειναι να πειτε στη παρεα..μαγκες...ταξακι διοτι εχουμε πιει...
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......
    .....
    Η γνωμη μου ειναι οτι 100% φταει το γ@μημενο το ποτο αφου αν δεν ηταν σε τετοιο επιπεδο σιγουρα θα ηταν αλλη η ταχυτητα,δεν θα τους ειχε παρει ο υπνος και θα ειχαν και καποια αντανακλαστικα.
    Τραγικη η ιστορια στις τελιτσες....

Η δικη μου η γνωμη, ειναι οτι κατα 1000% δεν φταιει το ποτο αλλα το μυαλο...

11. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

nikos-Mpacket (01-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δυστυχώς δεν το κατλαβαίνον πολλοί αυτό...ότι οδήγηση και ποτό δεν πάνε μαζί. Ας ελπίσουμε ότι όσο περνάει ο καιρός θα αυξάνονται τα άτομα που θα το συνηδητοποιούν αυτό και θα έχουμε λιγότερα τροχαία.
    Πολύ σωστή η νύξη που έγινε για αυτό το θέμα γιατί είναι πολύ σοβαρό.

Αλέξανδρος

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το θέμα είναι να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ μας πόσο σημαντικό ειναι το γεγονός ότι το ποτό μπορεί να μας ΣΚΟΤΩΣΕΙ

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP