Αγαπητέ Γιάννη, το ρητό λέει ότι η μαλ@&!%$ πληρώνονται και εσύ μάλλον δεν θα ξεφύγεις από τον κανόνα.
Πόσο μάλλον με τους σημερινούς δίσκους που είναι της πλάκας. Με τους παλιούς καλούς δίσκους από αμίαντο το ξεσκιζες στο πατινάρισμα και ούτε που έπερνε χαμπάρι. Οι τωρινοί από ανθρακοϋλικό είναι σαν την καρδιά ενός μαρουλιού. Και να μην τους πατινάρεις η φθορά τους είναι μεγάλη, πόσο μάλλον εάν του υπερθερμάνεις. Μπορεί να μείνεις επί τόπου.
Εχω δει δίσκο από Pathfinder που εκανε μαγκιές στην αμμο να έχει γίνει μία αγκαλιά μαλλιά(λεπτές λωρίδες). Στο Focus του πατέρα μου δε, ο δίσκος έσπασε εν κινήσει και ευτυχώς δεν βγήκε από δρόμο.
Το πιο πιθανό είναι ότι ο δίσκος σου έχει φάει χοντρή καρπαζιά, μόνο και μόνο από την υπερθέρμανση. Και να μην σου βγει τώρα, θα σου βγει πολύ πιο σύντομα από ότι θα έβγαινε.
Μακάρι να αρχίσει να σου πατινάρει γιατί επί της ουσίας θα σε έχει ειδοποιήσει και απλώς θα αλλάξεις δίσκο-πλατό αλλά προσοχή και τα λοιπά εξαρτήματα του σετ.
Να εύχεσαι να μην μείνεις εν κινήσει, γιατί τότε μπορεί να χρειαστούν και άλλα...
Ο πατέρας μου στο Focus αναγκάστηκε να αλλάξει σασμάν!!! καθώς δεν κούμπωναν καλά οι σχέσεις μετά την αλλαγή δίσκου(20.000km).
Τώρα τουλάχιστον ξέρεις ότι η "μπέμπα" είναι πολυέξοδη γκόμενα, όταν τη θέλεις στα άκρα...

Απάντηση με παράθεση