Ρε μου φαινεται οτι μεχρι να τελειωσουν τα δικα σας θα'χω αρχισει κι εγω το λιωσιμο!!Αντε βιαστειτε να παιξουμε λιγακι!!!Γιατι το δικο μου παει για....Καλα Χριστουγεννα!!!![]()
Ρε μου φαινεται οτι μεχρι να τελειωσουν τα δικα σας θα'χω αρχισει κι εγω το λιωσιμο!!Αντε βιαστειτε να παιξουμε λιγακι!!!Γιατι το δικο μου παει για....Καλα Χριστουγεννα!!!![]()
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
ετοιμο και το υδραυλικο χειροφρενο..
τωρα παιδευομαι λιγο με το που ακριβως θα το τοποθετησω..ωστε να ερχεται ακριβως στο χερι μου..το 30αρι εχει καποια καλωδια ακριβως εκει που μπαινει το χειροφρενο οποτε θελει μια φτιαχτη βαση για να πατησει χωρις να υπαρχει κινδυνος να πατησει πανω στα καλωδια..τωρα λοιπον στρωνουμε και φρενα προσεκτικα προκειμενου μην τα καψουμε κατευθειαν...σε αντιθεση με οτι πιστευουν οι περισσοτεροι τα υδραυλικα κυκλωματα χειροφρενων ειναι λιγο ευαισθητα-συν οτι αμα τα χοντρο-ζορισεις ευκολα μενεις και τελειως απο φρενο..πραγμα πολυ επικυνδινο!οι φωτος θα ακολουθησουν οταν βρεθει και η τελικη θεση που θα μπει..
kloukakis (02-12-11), Panos 316T (02-12-11)