Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 48

Θέμα: Υγρά φρένων!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλαξα τα φρενα τον 8-2010 μαζι με υγρα (MOTUL RBF 600),σωληνακια και εκανα εξαερωση με το μηχανημα στην bmw.
    Θεωρητικα μετα απο 2 χρονια τον 8-2012 πρεπει να κανω αλλαγη υγρων φρενων,ομως λογο καταθεσης πινακιδων εχω κανει λιγα χιλιομετρα (περιπου 2000) και μαλιστα,με καθολου ζορισμα στα φρενα!!!!
    Θα ηθελα την αποψη σας στα παρακατω.......

1:Πρεπει να αλλαθνουν τα υγρα οταν κλεισουν τα 2 χρονια ή λογο της περιορισμενης χρησης μπορει ο χρονος να παραταθει;
    2:Καθε φορα που αλλαζουμε υγρα,πρεπει να γινετε εξαερωση με το μηχανημα της bmw ή μια απλη εξαερωση ειναι αρκετη;

1.εχουν ημερομηνια ληξης επανω?

2.πιστευεις οτι θα αδειασει εντελως το κυκλωμα μετα το "βγαλσιμο" των παλιων?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντος εμενα στον Σπανο μου ειπαν οτι μονο dot4 στο αμαξι μου....δεν ρωτησα το λογο.....
    Εχω ακουσει ομως οτι σε μερικά αμάξια το 5αρι δεν εχει δουλεψει σωστα....νομίζω λογο καποιου συστατικού που εχει μεσα....σιλικόνη???
    Τα dot4 με τα Dot 5 (.1 και τα δύο από όσο θυμάμαι) δεν έχουν να κάνουν τόσο με την θερμοκρασία βρασμού ή άλλες μηχανικές ιδιότητες, όσο με την βάση από την οποία έχουν φτιαχτεί.

Και γύρω από την βάση αυτή (και τις διαβρωτικές της ιδιότητες) έχει χτιστεί όλο το σύστημα των φρένων. Μια google έρευνα μεταξύ dot4 vs dot5 θα σου δώσει πιστεύω αρκετά καλά αποτελέσματα.

Οπότε σε θέμα αριθμού ΜΟΝΟ ΟΤΙ γράφει το ταμπελάκι επάνω. Σε θέμα ποιότητας... all that money can buy. Σε θέμα αλλαγών (προσωπικά) κάθε χρόνο.

Ένα δύο μπουκαλάκια ξοδεύεις έτσι και αλλιώς.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP