Έλα μωρέ...... σιγά το αμάξι (κότσο σε πιάσανε εδώ που τα λέμε και δεν πήρες το νεο πισωκινητο toyota)
.
.
.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ (στο αυτοκίνητο που πήρες τελειώνουν τα όνειρά μου προσωπικά......)![]()
Έλα μωρέ...... σιγά το αμάξι (κότσο σε πιάσανε εδώ που τα λέμε και δεν πήρες το νεο πισωκινητο toyota)
.
.
.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ (στο αυτοκίνητο που πήρες τελειώνουν τα όνειρά μου προσωπικά......)![]()
Νικολα καλους δρομους,καλα μπαξιματα και καλες νυχτερινες.........
Πραγματικα μοναδικος τροπος να παραλαβεις ενα αυτοκινητο.
Νίκο θα μας τρελλάνεις όλους!!
Καλοτάξιδο το κουκλί σου
Θέλω οπωσδήποτε βόλτα!!!!!
+1αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω!!!
Καλοταξιδο Νικο!!!
ποτε θα δω και εγω αυτα τα χιλιομετρα στο χιλιομετρητη????:
ΥΣ....οταν παρελαβα την BMW μου καινουργια ειχε ηδη 60χιλ!!!
....σε καποια εκδηλωση βιομηχανων με χορηγο την BMW,αν θυμαμαι καλα, ειχε φωτο μια ιδια ακριβως με τη δικη μου,ετυχε να ειναι την ιδια εποχη...........και συνεχεια με καθυστερουσαν για να την παραδωσουν δηθεν το ενα ,δηθεν το αλλο......τι να πω?...συμπτωση?....
Το δικό σου, το παντιλίκιαζαν συνέχεια ρε και καίγαν λάστιχα για αυτό και το πήρες με 60 χλμ!!!!! χαχαχα
Sorry για το off topic
aristent (29-11-11)
Καλοτάξιδο και καλή διασκέδαση.
χαχαχαχαχα σα να βλέπω μπροστά μου την κουβέντα που κάναμε το καλοκαίρι...
-Είδες το 1Μ ?
-Σε φωτογραφίες, δεν το είδα από κοντα!
-Είναι πολύ πολεμικό, αγριάδα, έχει κάτι φουσκώματα, τέλειο.Κοίτα εδώ φωτογραφίες (έδειξε δεκα φωτό στο iphone) κοίτα φούσκωμα, δεν μπορείς να το καταλάβεις από την φωτό, είναι πρησμένο μπλα μπλα μπλα
-Σε βλέπω ετοιμάζεσαι, θα το πάρεις?
-Θα δω πως θα γίνει να κλείσω ένα.
Μπράβο ρε Νίκο! Καλοτάξιδο!
Περιμένω βόλτα! όχι για μένα , για να το ασημώσω βρε
Kαλοταξιδο ρε Νικο.
Εγω δε θελω να το δω (ακομα).
Μολις σου ερθει οτι θελεις και το "ντυσεις",.... τοτε ευχαριστως!!!
Οπως εχω πει και στο παρελθον, εχεις ενα τροπο να κανεις καθε σου αποκτημα προσωπικο και ξεχωριστο μετα απο λιγο καιρο συμβιωσης μαζι του.....
Το ωραίο με τον Νίκο είναι ότι έκανε το χόμπι του επάγγελμα, έχει και μεράκι έχει και γούστο, έχει και "πηγές", ψάχνεται, είναι και τελειομανής και όλο αυτό ήρθε και "εδεσε" με τα γνωστά "αποτελέσματα" να τα καμαρώνουμε στους δρόμους.
Νίκο keep on ...
Υ.Γ.: Θα'θελα να κάνω την δουλειά του, του το'χω πεί αλλά και ποιός απο εμάς δεν θα'θελε;![]()
m3est (30-11-11), Panos 316T (30-11-11)
....διαπιστωνω οτι εκτος του οτι το παρελαβες με 0 χιλ. ειχε και μια αξιοπρεπη ποσοτητα βενζινης!!!....εκτος εαν η φωτο ειναι τραβηγμενη αφου εχεις φυγει αλλα και παλι θα πρεπει να βρηκες βενζιναδικο αμεσως.....αφου τα 2χιλ.τα εκανες σε παντιλικια εντος!!!
....τελικα θα ειναι περιορισμενη η παραγωγη του 1Μ?...εαν ναι,ποσα?