Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 24

Θέμα: Tο προτζεκτ της πενταρας...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θα φτιαξει μονος του πλαισια. Ειναι ο μιστερ diy.
    Εμενα μου αρεσει.
    Θα τα ηθελα στα χρωματα του Μ αλλα φανταζομαι ειναι δυσκολο να βρεθει το αυτοκολητο.
    Αυτο στο πλυσιμο φανταζομαι θα ειναι οκ ε;

Περιοχή
    Βορειοπειραιωτης
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα φτιαξει μονος του πλαισια. Ειναι ο μιστερ diy.
    Εμενα μου αρεσει.
    Θα τα ηθελα στα χρωματα του Μ αλλα φανταζομαι ειναι δυσκολο να βρεθει το αυτοκολητο.
    Αυτο στο πλυσιμο φανταζομαι θα ειναι οκ ε;
    Ειναι ειδικο αυτοκολλητο που χρησιμοποιηται σε κατασκευες graphics(ταμπελες-πινακιδες και σχεδιαμο επαγγελματικων αυτοκινητων) οποτε ειναι απολυτως αδιαβροχο. Αυτοκολλητα υπαρχουν σε ολα τα χρωματα αφου γινεται επεξεργασια με υπολογιστη αλλα αν το επιμεληθει ο γραφιστας ειναι αρκετα ακριβο, γι αυτο αποφασισα να το κανω μονος μου...Μου πηρε σχεδον 1μιση ωρα και για τα δυο.

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Rosinante Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι ειδικο αυτοκολλητο που χρησιμοποιηται σε κατασκευες graphics(ταμπελες-πινακιδες και σχεδιαμο επαγγελματικων αυτοκινητων) οποτε ειναι απολυτως αδιαβροχο. Αυτοκολλητα υπαρχουν σε ολα τα χρωματα αφου γινεται επεξεργασια με υπολογιστη αλλα αν το επιμεληθει ο γραφιστας ειναι αρκετα ακριβο, γι αυτο αποφασισα να το κανω μονος μου...Μου πηρε σχεδον 1μιση ωρα και για τα δυο.
    δεν προκυτε να φυγει σε καμια περιπτωση..εχω βαλει στο επαγγελματικο..και τωρα που εχω αλλαξει εδρα..δεν μπορω να τα βγαλω, για να βαλω την νεα διευθυνση( τραβηγμα.. ξησιμο.. διαλυτικο..τιποτα αυτα)!!! ποσο μαλλον ...με ενα πλυσιμο.....!!! οσο για το σχεδιο..ισως θα ηταν καλυτερο ,,,με καποιον κυματισμο και οχι απολυτα ορθογωνια -ακινητα!!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP